مقابله با ترس از زلزله

سلام

با اضطراب ناشی از زلزله های اخیر چه کنم؟

همش تهوع و دلهره دارم

هیچ کاری نمیتونم بکنم.... سرکارم نمیتونم تمرکز کنم چون ساختمون غیرمقاومی داره

دارم دیوونه میشم از این وضعیت

همسرم هم ناراحته که من اینجوریم

یه لحظه آروم ندارم

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلکارشناس ازوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز✋🏻
ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

اين نشانه اضطراب شماست.

هر زمان كه فكر منفی به سراغتان ميايد و شما را دچار حالتهای اضطرابی ميكند

با شروع اولين فكر منفی با خود بگوييد:بسه ،كافی است ،بعدی"

وفكر ديگری جايگزين كنيد ،اگر فكر دوم هم منفی بود باز هم متوقفش كنيد يا همان عبارات "بسه ،بعدی "

اين روند را تا زماني ادامه دهيد تا به يك فكر مثبت برسيد .

اجازه ندهيد افكار در ذهنتان به مدت طولانی بماند چون شاخ و برگ ميگيرد وبه ناگاه ميبنيد شما يك سناريوی بسيار هولناک براي خودتان ساخته ايد.

فرار از اين افكار بيشتر شما را به سمتشان خواهد كشيد
اين افكار را مديريت كنيد .هر فكر بد را بلافاصله متوقف كنيد و با فكر بعدی جابه جا كنيد .

اگر حالات اضطراب شما آزار دهنده ميباشد از مشاوره حضوری استفاده كنيد .

                                        شاد و موفق باشيد 🌹