ترس و اضطراب زلزله

سلام کمکم کنید..چند شب پیش که یه زلزله تهران و کرج اومد من بدجور استرس گرفتم همش فکر میکنم داره بازم زلزله میاد.ما شمال تهران میشینیم و اینکه همش اخبار راجبه گسل شمال تهران میگه که بزودی زلزله بزرگی در راهه.حتی کارشناس ها میگن.همش به لوستر نگاه میکنم که تکون میخوره یا نه یا صدا اگه بیاد حس میکنم شروع زلزله ست و دارم میلرزم. خیلی بده. میترسم  بیفته روی سرم. همسرم که صبحها میره من دیگه خوابم نمیبره.شبا که میخوام بخوابم دیوار یا وسیله ای صدا بده میترسم و تپش قلب میگیرم عرق میکنم.بنظرتون چیکار کنم.مادرمم همش میگه خونتون و بفروشید بیاید پیش ما چون رو گسلید اونم اضطراب گرفته و منتقل میکنه.آخه نمیشه نقل مکان کنیم همسرم راضی نمیشه محلشونو دوست داره

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
احساسات شما را درک می کنم و وقوع زلزله باعث شد که یک ترس جمعی در بین هموطنان بوجود بیاید اول از همه بدانید که فقط شما نیستید که نگران هستید و حالت های اضطرابی به سراغتان می آید در این روزها با هر کس که صحبت کنید او نیز ترسی دارد اما مدیریت این ترس ها بنا به شخصیت افراد متفاوت است.با توجه به سوال های زیاد در مورد زلزله پاسخ یکی از همکاران عزیز را برایتان می گذارم که بخوانید امیدوارم بتوانید با این تکنیک آرامش خودتان را حفظ کنید.

هر زمان كه فكر منفی به سراغتان ميايد و شما را دچار حالتهای اضطرابی ميكند

با شروع اولين فكر منفی با خود بگوييد:بسه ،كافی است ،بعدی"

وفكر ديگری جايگزين كنيد ،اگر فكر دوم هم منفی بود باز هم متوقفش كنيد يا همان عبارات "بسه ،بعدی "

اين روند را تا زماني ادامه دهيد تا به يك فكر مثبت برسيد .

اجازه ندهيد افكار در ذهنتان به مدت طولانی بماند چون شاخ و برگ ميگيرد وبه ناگاه ميبنيد شما يك سناريوی بسيار هولناک برای خودتان ساخته ايد.

فرار از اين افكار بيشتر شما را به سمتشان خواهد كشيد

اين افكار را مديريت كنيد .هر فكر بد را بلافاصله متوقف كنيد و با فكر بعدی جابه جا كنيد .

اگر حالات اضطراب شما آزار دهنده ميباشد از مشاوره حضوری استفاده كنيد.

موفق باشید