خیال پردازی در شب

سلام. همیشه موقع خواب خیال پردازی میکنم و خودم رو توی زندگی دیگه ای که شخصیتهاش خیالی هستند تصور میکنم نمیدونم چرا با این افکار آروم میشم آیا همه اینطور هستند؟ آیا نباید این افکار باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون ازاینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز بعضی آدم ها این خیال پردازی ها را دارند . اگر باعث آرامش شما می شود مشکل ندارد .ولی بازهم اگر دوست دارید علت دقیقش را بدانید می توانید حضوری مشاور بگیرید تا زندگی شما را بررسی کنند .
موفق باشید .