رویاپردازی ناهنجار

سلام. من مشکل "رویاپردازی ناهنجار" دارم. میشه گفت از دوران کودکی این کارو انجام میدادم و چند روزی میشه که متوجه شدم اسمش همینه. میگن به خاطر تنهایی شدید دوران کودکیم بوده و اینکه چون زندگی ما جو شدیدا منفی داشته با اینکار از زندگی واقعیم فرار میکردم (شرایط خونه ما هنوزم همونه). البته موقع مدرسه و دانشگاه خیلی کم شد ولی الان که تو یه همچین فضاهایی حضور ندارم شدتش بسیار افزایش پیدا کرده و زندگیم کاملا وایساده و مختل شده. آیا راهی برای درمانش هست؟ درمان دارویی هست؟ و اینکه اگه فعلا امکان دسترسی به روان شناس یا روان پزشک نداشته باشم آیا تکنیک هایی هست که خودم انجام بدم و از شدت رویا پردازی کم بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بی کار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز
اینکه چنین موضوعی در شما وجود داره به خودی خود ایرادی نداره تا جایی که شما فرق بین خیالپردازی های خودتون و واقعیت زندگی رو متوجه میشید ، اما این مساله هم مانند خیلی از مسائل زندگی ما شبیه یک محور میمونه که یک سمت اون تمایل به بیماری و آسیب زدن به ما هست و سمت دیگه اش والایش و شکوفایی که باعث رشد شما میشه ، اگه از جنبه ی دیگه ای به این موضوع در شما نگاه کنیم متوجه توانمندی شما میشیم که میتونید به نحو احسنت در خلق داستان، نمایشنامه ، وبلاگ نویسی یا فیلمنامه استفاده کنید و به این صورت هم برون ریزی احساساتتون رو دارید و هم یک محیط جدید خلق میکنید که میتونه راه مناسبی برای استقلال شما از محیط منزل و خانواده تون باشه. البته این در صورتی هست که شما به حیطه هایی که نام بردم علاقه داشته باشید. در کنار این مساله همیشه توصیه ی ما روانشناسان برای حفظ سلامت روانتون مراجعه به مشاور و مطرح کردن مسائلتون هست که قطعا به افزایش مهارتهاتون و سازگاری بهتر با محیط منجر میشه. در حال حاضر به خلق یک محیط مستقل مربوط به خودتون در فضای مجازی و رفتن به کلاسهای مهارت محور مثل ادبیات و نویسندگی فکر کنید و اگر پاسخگوی نیازتون بود مجددا شرایط رو با من در میون بگذارید. موفق باشید