ناهنجاری در آزمایش کاریوتایپ

سلام جواب کاریوتایپ خودم

4۶،+XX، 1qh بود دکتر زنان گفتن مشکلی پیش نمیاد و باردار بشم این مشکل ممکنه باعث سقط بشه ولی گفتن احتیاجی به مشاوره ژنتیک نیست

من یک سقط تو ۷ هفته داشتم به علت تشکیل نشدن قلب و یه زایمان زودرس دوقلویی تو ۳۰ هفته البته من مشکل انعقادی هم دارم که بابت اون انکسوپارین میزدم مشکلات انعقادی های من هم هیتروزیگوت MTHFR C677T و A1298C و و هموزیگوت PAI-1

حالا سوالم اینه که این مشکل ژنتیکی ممکنه باز منجر به سقط بشه یا اگر به سقط منجر نشه باعث میشه نوزادی با اختلال ژنتیکی به وجود بیاد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

وقتی خود شما با این کاریوتیپ به عنوان یک فرد سالم در حال زندگی کردن هستید،به این معناست که این کاریوتیپ، یک واریانت(نوع) نرمال محسوب میشود.

در مورد اینکه ترکیب این ژنوم با همسر شما، چه جنین هایی ایجاد میکند و آیا آنها هم سالم و بی مشکل هستند یا نه، بهتر است مشاوره ژنتیک بگیرید.

 بعد از مشاوره معلوم میشود که آیا سقط شما ارتباطی با این مشکل دارد یا نه.

زایمان زودرس شما ربطی به کاریوتیپ ندارد و خود دو قلویی باعث آن بوده است.

در مورد مصرف انوکساپارین، مواردی که ذکر کردید نیاز به این دارو ندارد. فقط مصرف قرص فمیبیون ۱ کافی است.