استفاده از iui به خاطر نداشتن ناهنجاری فرزند

سلام

31 ساله هستم و دو سال پیش فرزند اولم رو به دلیل آترزی مری از دست دادم الان 6 ماهه عادت ماهیانه ام بهم ریخته و الان 4 روز از موعد پریودم گذشته نمیدونم بی بی استفاده کنم یا نه ؟ اگه مثبت بشه کاذبه یا واقعی؟ ازمایش خون به نظرتون مطمئن تره؟

میخواستم بدونم که آیا روش iui روشی مطمئن است برای جلوگیری از ناهنجاری؟

با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز میتوانید از تست بیبی چک استفاده کنید احتمال بارداری وجود دارد این طور نیست که چون در بارداری اول کودک شما مشکل داشته است در بارداری دوم شما نیز این مشکل برای جنین شما تکرار شود بنابراین نگران نباشید ضمنا با انجام سونوگرافی انومالی ناهنجاری های  جنین مشخص میشود.در روش ای یو ای هم ممکن است خطا وجود داشته باشد موفق