خیال پردازی شدید

سلام. سال هاست دچار بیماری خیال پردازی هستم. دیگه کم آوردم. نمیتونم درس بخونم و هی تو دانشگاه میفتم. از 12 سالگی خیال پرداز شدم. برای فرار از تحقیرها و مشکلات خانوادگی رو به دنیای خیالی آوردم. اگه تو خونه محبتی از پدر و مادر نمیدیدم تو خیالات بهترین پدر و مادر دنیا رو داشتم. وضع مالی خوبی نداشتیم اما تو خیالات پول دار و خوشبخت بودم. اوایل خوب بود و مشکلاتم رو فراموش میکردم ولی کم کم شدم مثل معتادها . الان بعد 10 ساله نمیتونم ترکش کنم . این روزها خیالات روز و شب من واسه دانشگاست .. تو دانشگاه نمره هام خوب نشد و خیلی ها مسخره ام میکردن. پسری بود که عاشقم بود و به همه گفت ولی نمیدونم چرا رفت و به جای من تصمیم گرفت و فکر کرد من دوستش ندارم. نمیدونم باید چیکار میکردم . پا دادن بلد نبودم از بس با حجب و حیا بودم ولی این حق من نبود که عاشقم کنه و بره. این روزها تو خیالات درس خونم و وجهه اجتماعی تو دانشگاه دارم .پیش خودم به خودم میگم من لایق عشق نبودم از بس درس نخون بودم که اون هم منو نخواست و تمام مشکلات رو از چشم خودم میبینم و خودمو تحقیر میکنم .چرا رفت؟ چرا عاشقم کرد و به جای من به دوستاش گفت حیف که من دوستش دارم ولی اون منو نمیخواد! ..خیالات و ناکامی هام تو زندگی منو به مرز خودکشی رسونده .

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

خوب به نظر میاد خودتون آگاه هستید که خیالپردازی باعث شده از واقعیت زندگی دور بمونید و این آگاهی در گام اول خیلی خوبه این که می دونید مشکل ساز هست به هر حال واقع بین بودن از این جهت بهتر هست که ما می تونیم مسئله خودمون رو ببینیم و بعد دنبال راه حل اون باشیم و در صدد حل اون بربیایم اما این طوری ما دچار مکانیزمی در روان میشیم به نام انکار که هیچ مشکلی وجود نداره بلکه همه چیز عالیه خوب شما از این مکانیزم روانی استفاده می کنید تا بتونید از اضطراب دوری کنید ممکنه اولین باری که از این مکانیزم انکار استفاده کردید به شدت اضطراب شما رو کم کرده باشه و شما احساس خوشایندی پیدا کرده باشید و از اون به بعد دیگه روی شما شده باشه به شما توصیه می کنم به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید. تا ایشون به شما کمک کنه تا بتونید از راه بهتری بر اضطرابتون فائق بیاید چون افکار خودکشی هم دارید. هر چه زودتر اقدام کنید

براتون آرزوی آرامش دارم🌸🌸🌸