چرا زود وابسته میشم و خیال پردازی میکنم؟

من تجربه های بدی توی زندگیم داشتم که نمیخوام یادم بیاد و الان بگم که چی بوده اما از بچگی از زمانی که ۶ یا نمیدونم ۵ سالم بود شروع به خیال پردازی کردم همیشه رویا های بزرگی داشتم که براشون تلاشم کردم نمیدونم گاهی میگم خوبه آدم رویا پرداز باشه و گاهی میگم بده

اولین بار عاشق پسر داییم شدم نمیدونم عشق بود یا نه چون اصلا نمیشناختمش در حد دو سه بار دیده بودمش اما توهم عشق زدم و در نهایت از طریق واسطه فهمیدم که منو نمیخواد حتی تصورشم نمیکردم که منو نخواد چون زندگی خیالیمونم ساخته بودم

با هزار زحمت فراموشش کردم و یه خواستگار داشتم که یه بار دیدمش اما ازش خیلی خوشم اومده و بازم شروع کردم به خیال پردازی خیلی خیلی میترسم که بازم به این آدم نرسم و بازم اون شکستو تجربه کنم اما نمیتونم جلوی خیال پردازی هامو بگیرم چیکار کنم چرا اینطوریم چرا دلبسته کسایی میشم که نمیشناسمشون چرا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

سلام اتفاقا شما انسان خلاقی هستید و میتونید این رویا پردازی رو تبدیل به استعداد کنید..فراموش نکنید که بیشتر انسانها شرایط شما رو دارند.از زمان حال لذت ببرید و از تجربه های تلخ نترسید بلکه فقط بیاموزید