رویا پردازی در نزدیکی

با سلام.خسته نباشید

من ۲۹ سالمه و ۱۰ ساله که ازدواج کردم،و این ۲ سال اخیر موقع نزدیکی با شوهرم نمیتونم به طور طبیعی تحریک و ارضا بشم،فقط در ذهن خودم رویا پردازی میکنم که شوهرم با یه زن دیگه رابطه داره و .......،ولی شوهرم خیلی پاکه و اصلا اهل اون کارا نیس.

با این طریق میتونم ارضا بشم.خودمم احساس گناه میکنم و میدونم که کار درستی نیس و میترسم یه روز این رویا پردازی هامو ب زبون بیارم و شوهرم هم سو استفاده کنه.خیلی اضطراب دارم نمیدونم چیکار کنم.خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

حتما با همسر خودتون مطرح کنید و ازش بخواهید به شما و خواسته شما توجه کنه.خودتون به مشاور مراجعه کنید تا علل ذهنی و فکری شما بررسی بشود