با سلام . برادر شوهرم چهل و پنج سالشه . چند روزه که بعضی کارها رو زود فراموش میکنه مثلا الان که مهمان داشتند رو بعد از پنج دقیقه یادش رفته که اون شخص خونشون بود هیچ چیزی توی عمرش مصرف نکرده نه مشروبات نه دود . خیلی نگرانیم ممکنه سکته یا آلزایمر باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۵ جنسیت مرد شغل نگهبانی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام معمولا الزایمر وسکته در این سن وباتوجه نبود اختلالهای دیگر بسیار بعید است ولی اگر این حالت در حال گسترش است بهتر است هر چه زودتر پزشک ایشون را معاینه کند