فراموشی الزایمر

سلام پدر من ۵۲ سالشه دچار فراموشی شده مثلا دکمه های لباسشو ب سختی میبنده یا امضا خودش رو یادش رفته ب سختی امضا میکنه یا مینویسه فردی ب شدت استرسی هست ب طوری ک استرس میگیره ب شدت دستو پاهاش میلرزه وقتی استرس میگیره خیلی سردرگم میشه گاهی اوقات دچار توهم هم میشه افسردگی هم داره ام ار ای مغز انجام دادیم کاملا سالمه دکتر مغز و اعصاب بردیم قرص یانسال و سرتالین و ممورکس و سافروتین داده ب دکتر گفتیم الزایمره گفت فعلا اینارو بخوره یه ماه دیگه دوباره بیارش الان خیلی نگرانم خیلییی میخواستم ببینم کسی همچین شرایطی داشته خوب شده باشه یا الزایمر هست یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کاردرمانی

سلام تشخیص با پزشک مربوطه هست
ولی میتونید برای مستقل شدن پدرتون در انجام کارهای خودشان و بهبود وضعیت کلی از یک کاردرمانگر کمک بگیرید