فراموشی در نذر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 98 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. بنده چندین سال پیش در مسجد و یا امام زاده ای مقداری پول نذر کردم که بعد گرفتن حاجت به همان محل اهدا کنم. اما بعد گرفتن حاجت و گذشت سالها، جای آن مکان و حتی اسمش فراموشم شده. حال آیا میتوانم به جای آن نذرم را در جای مشابهی ادا کنم؟ آیا قبول میشود؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اگر بین دو یا چند جا مردد هستید، یعنی بین دو یا چند امامزاده شک دارید، باید نذر را برای همان دو یا چند جا اهدا کنید. یعنی برای همه احتمالات اهدا کنید.
اما اگر اصلا نمی‌دانید و هیچ احتمالی هم نمی‌دهید، نذر را برای هر امامزاده یا مسجدی که اهدا کنید اشکال ندارد.

تجربه شما

سلام، اگر نذر شرعی نبوده (یعنی با الفاظ و صیغه خاص نذر نبوده) که معمولا مردم عادی نذرهایشان عرفی است، اصلا واجب نیست و همه احتمالات هم لازم نیست، در هر جایی میتوانید نذرتان را ادا کنید، ان شاء الله قبول است.