تغییر دادن نذری محرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 100 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. ما نذر داریم روز 7 محرم 6 مرغ هر سال سر میبریم میپذیمشون و پخششون میکنیم و امسال تصمیم گرفتیم که مرغهارو نپذیم و پولشون رو به یه فقر محتاج بدهیم یا یه مریض که هزینه درمان ندارد. آیا میشود اینکارو انجام داد ایرادی ندارد ولی بخاطر اینکه عادت داریم که خونریزی کنیم گفتیم که روز 7 محرم فقط یک مرغ میپذیم بخاطر خونریزی

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

اگر نذر کردید، نمی‌توانید تغییر دهید.

باید طبق نذر عمل کنید. اما اگر نذر نکردید به اشخاص خاصی بدهید، همان مرغ‌های پخته را به فقرا بدهید.

خداوند از شما قبول کند و عزاداری‌ هایتان قبول باشد.

تجربه شما

سلام در تکمیل جواب خانم مشاور باید عرض کنم اگر نذر شرعی کردید (یعنی با الفاظ و صیغه خاص نذر)، نمیتوانید تغییر دهید ولی مردم معمولا خودمانی نذر میکنند، که تغییرش و حتی انجام ندادنش اشکال ندارد.