ارتباط با نامحرم

سلام من هرشب به شخصی غیر از شوهرم فکر میکنم توی ذهن وخیالم باهاشم و احساس خوب دارم چون شوهرم اصلن سرد هست و من هم حسی بهش ندارم

۱_خواستم بپرسم ایا این تفکرات گناهه؟

(چون من دیشب خابشو دیدم و ارضا هم شدم)

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

گناه یک مسئله جداست،،،شما یکبار متولد شده اید و مجبور نیستید با آدمی سرد(به گفته خودتون)زندگی کنید...اگر دوستش ندارید تصمیم گیری درست کنید،برای علت سردی دنبال اتفاقات و علت ها باشید و برای رفعش اقدام کنید اگر پاسخ نگرفتید انتخاب کنید برای ادامه زندگی یا خاتمه زندگی