سلام دوستان من چند وقت پیش قلبم درد گرفت رفتیم بیمارستان آزمایش ... دادیم همش خوب بود رفتم پیش دکتر خودم اون اکو و خوبتر مانیتورتان نوشت دادم همش خوب بود اما الان من 4 روز بعضی از چیزها رو یادم میره و روحیه ندارم آیا سکته مغزی بوده

اطلاعات تکمیلی

سن 15 جنسیت مرد شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام خیر این حالت بیشتر به نظر با توجه به تو ضیح شما ناشی از اضطراب و نگرانی شما است و منجر به اختلال تمرکز در شما می شود و با در آن ضد اضطراب بهبود میابید