2777
2789
عنوان

عجیب ترین اتفاق زندگیم+ نکاتی درمورد دفع جن و سحر

| مشاهده متن کامل بحث + 72970 بازدید | 674 پست
سلام ممنون از پاسخ تون  اگه سوره بقره رو فقط صوتی پخش کنیم تو خونه ولی اعضای خونه خواب باشن ای ...

نه والا چه ایرادی. خیلی هم خوبه.

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
نکته ی خوبی گفتی.فراموش کردم بگم، اون اخرین باری بود که من رفتم پیش اون شخص. و کاملا باهاش قطع رابطه ...

از تاپیک خوبتون سپاسگزارم

امکانش هست در خواست دوستی قبول کنید؟

و یک سوال حرز امام جواد از کجا تهیه کنیم مطمئن باشه؟

یکی از دوستام از جایی تهیه کردند ولی متوجه شدن موکل داره بوده معتبر نبوده انداختن آب روان.

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ممنون تز تاپیک خوبتون‌‌.. ما خونمون پر از دعا هست و حتی داخل دیوارمون که سیمانی شده و نمیتونیم درشون بیاریم..... من الان دعاها رو انداختم داخل دبه اب کجا بریزمشون اب روانمون اب جوی هست و متاسفانه میره سمت فاضلاب.... خواهرمم با یه دعانویس در ارتباطه و هرکاری میکنیم گوش نمیده و هر چی اون میفرسته میخونه هر روز💔 و اینکه بخواییم این دعاها رو خمیر کنیم به دستمون نخوره؟ 

همین الان که بهتون دادم پیام میدم پنجره خونمون رو انگار با سنگ زدن

خسته شدم...داداشمم مشروب خواره و خونمون پر از مشروبه

منم و خواهرم و بابامم انگشتر داریم و اون دوتا جونشون به انگشترشون بنده

من انگشترمو چیکار کنم؟ 

سلام. بله. نماز استغاثه حضرت زهراکه تو مفاتیح هست بخونید + هر صبح و شب چندمرتبه ناس و فلق و ایت الک ...

بهتون درخواست دادم میشه قبول کنین لطفا 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
از تاپیک خوبتون سپاسگزارم امکانش هست در خواست دوستی قبول کنید؟ و یک سوال حرز امام جواد از کجا تهیه ...

سلام، متاسفانه جایی رو سراغ ندارم. 

قبل خرید خیلی تحقیق کنید

و بهتره نخرید تا همچین چیزایی بگیرید

سلام ممنون تز تاپیک خوبتون‌‌.. ما خونمون پر از دعا هست و حتی داخل دیوارمون که سیمانی شده و نمیتونیم ...

سلام. چقدر بد! 

بقیه رو نمیشه کاریشون کرد! 

سعی کنید روزانه ناس و فلق و ایت الکرسی رو چندین بار بخونید

هرگونه طلسم، سحر، دعا و... رو بندازید تو اب روان

اگه ناخواسته دستتون خورد هم اشکال نداره. 

فقط مداومت شما روی ناس و فلقرو ایت الکرسی مهمه، + حرز ابی دجانه همراهتون باشه

روی اب به تعداد زیاد ایه ی اهدناالصراط المستقیم رو بخونید بعلاوه ی چندبار ناس و فلق و ایت الکرسی بدید به خانواده که بنوشند. 

سلام گلم تاپیکتونو تو نت دیدم

یه سوال داشتم من یه دفتر دارم ذکر و دعاهایی که جایی میبینم یا کسی میگه واسه فلان چیز خوبه رو توش مینویسم خیلی ام زیاده و آیه های قرآنم هست بین اون ذکرها این مشکلی داره؟مثلا ذکر برکت یا دعا برای حل مشکل و...هروقت ب مشکلی میخورم از اون ذکرها میخونم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
هیچی نگفت فقط گفت کمکت میکنم خوب شی و به آدم های زیادی کمک کرده

این گونه افراد دکان باز کردند و فرقه انحرافی دارند و اکثرا با شیاطین جن در ارتباط هستن . مثلا میگن من برایت انرژی می‌فرستم تا خوب بشی و از این چرندیات و خزعبلات. مثل عرفان حلقه

تو اون روزها، چندین بار پیش اومد که اتفاقات رو قبل از وقوع میفهمیدم.  درمورد ادما یه سری چیزا ...

عزیزم منم خیلی شده که اتفاقا و از قبل میفهمم مثلا میگم فلانی الان تو خیابون میبینم و واقعا میبینم یا وقتی یکی بهم فک میکنه یا دل تنگم میشه من حس میکنم بنظرت از چیه یا تو خواب خیلی شده که آدمای ترسناک اذیتم کنن شبا هم حسشون میکنم

1- اگه تابحال پیش دعا نویس رفتید، یا میرید توبه کنید و دیگه هرگز بابت هیچکاری نرید.  2- اگه تو ...

این غسل کردن با آبی که آیة الکرسی و سوره ناس و فلق بهش دمیده ایم را از کدام روایت اهل بیت علیهم السلام آورده ای ؟! کدام منبع روایی کدام حدیث؟

من پارسال برای چشم زخم از یه آدمی که میگفتن خیلی خوبه و مومنه و دعاهاش قرآنیه دعا گرفتم و واقعا اثر ...

براب این که به اثر بخشی دستور دعا نویس یقین داشتی ولی به اثربخشی دستور قرآن و اهل بیت علیهم السلام یقین نداشتی.

سلام کیمیا جان  من  و همسرم زندگی خوبی داشتیم تا اینکه با یه خانم همکارش ارتباط گرفت و با ...

طلسم کجا بود بابا ؟ ارتباط با نامحرم گناه هست و چنین گناهی  چنین عواقب شوم و نتایج دردناکی به همراه داره. از صحبت کردن غیرضروری با نامحرم شروع میشه و به از هم پاشیدن بنیان یک خانواده ختم میشه. چه طلسمی بالاتر از گناه و معصیت خدا.

سلام من احساس میکنم طلسم شدم از دیشب یهو یه چیز سنگینی افتاده روم چشام پف کرده بود وقتی رفتم خونه لرزش بدن گرفتم و بی حال شدم اصلا رمق تو دست و پام نبود رفتم حموم که بهتر بشم بعد از حموم کلا بی رمق شدم اصلا حال خوبی نداشتم امروز همش دلشوره دارم و گردنم احساس سنگینی میکنم و اصلا حال و حوصله هیچ کاری ندارم رابطمم با همسرم یکم بد شده و امروز سر یه چیز بی مورد حرفمون شد و الان قهره یعنی میشه من طلسم شده باشم؟ اگه شده باشم چجوری باید باطلش کنم؟

این غسل کردن با آبی که آیة الکرسی و سوره ناس و فلق بهش دمیده ایم را از کدام روایت اهل بیت علیهم السل ...

هيچ مانع شرعي ندارد فردي اين عمل را انجام دهد وبسيار مفيد است بهتر است از اين آب هم براي شرب هم استفاده شود و مي توان آيات قران را بر فرد بيمار يا بهتر است خود بيمار بر روي خودش بخواند بأذن الله تبارك وتعالى شفا ميابد اين عمل را رقية شرعي مينامند