2777
2789
عنوان

عجیب ترین اتفاق زندگیم+ نکاتی درمورد دفع جن و سحر

| مشاهده متن کامل بحث + 72972 بازدید | 674 پست
سلام من احساس میکنم طلسم شدم از دیشب یهو یه چیز سنگینی افتاده روم چشام پف کرده بود وقتی رفتم خونه لر ...

هر كاري را به طلسم يا سحر گره نزنيم وبهتر است اول پيش پزشك مراجعه كنيد اگر پزشك از تشخيص حالت شما عاجز بود آن وقت احتمال دارد مرض روحي باشد(جن زدگي، چشم زخم،طلسم...)باشه براي تست كردن حالت شما پيشنهاد ميكنم از گوگل رقية شرعي را دانلود كنيد وگوش بديد اگر چيزي بود ظاهر ميشود طوري كه نميتوانيد به رقية شرعي تا آخر گوش بديد حالتهايي كه براي فرد بيمار ممكن است رخ دهد عبارت از، لرزش،صرع، سردردشديد، خواب، بي حس شدن قسمتى از بدن،.... توصيه ميكنم (الرقية الشرعية احمد العجمي) اينو از گوگل دانلود كنيد وبهتر است هنگام گوش دادن مشغول نباشيد يا حواستان جاي ديگري نباشد وتوصيه ميكنم با هندسفري گوش دهيد ونيازي به بستم چشم نيست فقط قبل گوش دادن وضو بگيرد وبه طور طبيعي گوش دهيد واز حالت خود باخبر شويد 

هر كاري را به طلسم يا سحر گره نزنيم وبهتر است اول پيش پزشك مراجعه كنيد اگر پزشك از تشخيص حالت ...

من توی گوگل سرچ کردم ۲۰ دقیقه بود درسته؟ بعد من الان دارم گوشش میدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد برام فق یکم پشت گردنم حالت سنگینی داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی گوگل سرچ کردم ۲۰ دقیقه بود درسته؟ بعد من الان دارم گوشش میدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد برام فق یک ...

تو گوگل بزن الرقية الشرعية احمد العجمي يك ساعته اينو ترجيح ميدم گوش بديد فقط به خودتان تلقين نكنيد كه چيزي داريد اگر بر شما اثري نداشت حتما هيچي نداريد و پيش پزشك بريد راهكارهاي زيادي هست براي تشخيص حالت شما ميتونيد بصورت مكرر روي خودتان فاتحه بخوانيد وفوت كنيد ( تف كردن بدون ريق ) اين كار را تاجايي كه ميتونيد انجام بديد مثلا نيم ساعت فقط فاتحه بخونيد وروي بدنتان بدميد خواندن از شنيدم موثرتره حتى اگر چيزي بود هم احتمال دارد باخواندن شما رفع شود

تو گوگل بزن الرقية الشرعية احمد العجمي يك ساعته اينو ترجيح ميدم گوش بديد فقط به خودتان تلقين ن ...

آها از وقتی اون رو که من گوش دادم گردنم یه جوری شده یه حالت درد داره اما اینجوری نیس یه جوری شده گردنم ک اصلا قابل توضیح دادن نیس چیکار کنم مربوط ب همینه؟

آها از وقتی اون رو که من گوش دادم گردنم یه جوری شده یه حالت درد داره اما اینجوری نیس یه جوری شده گرد ...

فردا دوباره گوش بده نميتونم ناديده نظر بدم شايدم به خودت تلقين ميكني فقط گردن درد بعيد ميدونم همچين موردي باشه فردا كه كمي بهتر شدي حتما گوش بده اگر درد دوباره شروع شد اونوقت ميشه نظر داد

سلام. بله. نماز استغاثه حضرت زهراکه تو مفاتیح هست بخونید + هر صبح و شب چندمرتبه ناس و فلق و ایت الک ...

سلام خوبین من خیلی با شوهرم دعوا میکنیم از وقتی اومدیم تو این خونه یعنی دو سال مستقل شدیم یه خونه گرفتیم 2 سال قبلشم خونه مامانش بودیم ولی این دو سال خیلی بحث و دعوا داشتیم و اینکه مادرشم خیلی از چشمم افتاده دلیلش چی میتونه باشه از این خونه خیلی بدم میاذ میشه کمک کنید 

سلام عزیزم.ممنون میشم راهنماییم کنید‌.

راستش من خوابای عجیب زیاد میبینم،خ‌واب حمله ی حیوانات وحشی مثل گربه ی بزرگ مایل ب ببر،خواب یه عالمه مار توی خونه مون،و......

بنظرتون جن دارم یا جادو؟

چیکار کنم واسه از بین بردنش؟

نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخونم ،جن رو هم نابود میکنه؟

رقیه شرعیه چطور؟

سلام خانوم کیمیا

دختر ۵ ساله من،الان سه سالی هست بعضی شبا بیدار میشه جیغ میزنه،بعضی شبا شدیدتر بعضی شبا هم راحت میخوابه،اما یه مدت انقدر شدید شده بود که پتوشو دندون میگرفت ،به یه نقطه خیره میشد گریه شدید که صداش تا خونه همسایمون میرفت،تا جایی پیش رفته که جدیدا تو بیداری هم میگه خواب بدمو میبینم.حرز ابی دجانه هم قبلا  تویه نقطه خونه آویزون کردم یه مدت خوب بود اما دوباره شروع شد.دیگه دیدم خیلی دخترم داره عذاب میکشه بردمش پیش یه سید که جدش خیلی معتبره،ومنم به واسطه سید بودنش رفتم.گفت همزاد داره،سه تا دعا داد گفت با اسفند و پوست پیاز و سیر غروب دو کن،بدنشو با روغن میخک چرب کن،و همچنین یه دعا داد گفت گردنش بنداز.

منم چون به دعا نویس اعتقاد نداشتم زنگ زدم به امام جمعه شهرمون،گفتم رفتم پیش این بنده خدا سیده،گفت مشکلی نداره دعاشو بزار گردنش باشه.البته این سیده بیشتر مراجعه کننده هاش داروی طب سنتی میده به هرکی نیاز باشه دعا میده،تو اتاق ویزیتش همیشه صوت قرآن پخشه.

از اون روز تا حالا دیگه بیدار شد جیغ بزنه اما همچنان میگه خواب بدمو میبینم.

منظورش از خواب چیزی هست که میبینه.حتی توبیداری هم میبینه میگه خواب بدمو دیدم.چون کوچیکه هنوز درکی ازین مسائل نداره میگه خواب بد.

تروخدا،قسمتون میدم به خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیها اگه کاری از دستتون برمیاد راهنماییم کنید.خیلی نگرانشم.چون بخاطر این ترساش شب ادراری هم داره.میگم دخترم دیونه نشه،یا با این ترسای شدید بلایی سرش نیاد.خودمم با این اتفاقات شدیدا میترسم.هرشب بالای سرش سوره جن و چهار قل و آیة الکرسی میخونم.قرآن هم بالی سرش میزارم

من شنیدم سرکه اونارو میسوزونه و اگه بچشونو بسوزونیم ممکنه بیشتر اذیت کنن، نظرتون درباره علامت چشم زخم ک تک چشم هست چیه بعضیا میگن شیطانیه، انرژی درمانی و مدیتیشن و یوگا و... نظرتون درباره اینا چیه، من قبلا فکرمیکردم خیلی خوبه و کلی تمارینشونو انجام دادم اما بعدا فهمیدم مثل اینکه اینا یجور شیطان پرستی، برای پاک کردن تاثیرات انرژی هایی که از دیگران گرفتیم چیکار باید بکنیم، من تقریبا بیشتر وقتها انرژی را در پاهام احساس میکنم

این گونه افراد دکان باز کردند و فرقه انحرافی دارند و اکثرا با شیاطین جن در ارتباط هستن . مثلا میگن م ...

من شنیدم سرکه اونارو میسوزونه و اگه بچشونو بسوزونیم ممکنه بیشتر اذیت کنن، نظرتون درباره علامت چشم زخم ک تک چشم هست چیه بعضیا میگن شیطانیه، انرژی درمانی و مدیتیشن و یوگا و... نظرتون درباره اینا چیه، من قبلا فکرمیکردم خیلی خوبه و کلی تمارینشونو انجام دادم اما بعدا فهمیدم مثل اینکه اینا یجور شیطان پرستی، برای پاک کردن تاثیرات انرژی هایی که از دیگران گرفتیم چیکار باید بکنیم، من تقریبا بیشتر وقتها انرژی را در پاهام احساس میکنم

تو اینترنت یه نفر هست دوره شناخت و شفای کودک درون و خودشناسی میذاره تو پیجش مدیتیشن و چیزای دیگه که بنظرمن جادوگری میاد انجام میده، آیا شرکت کردن تو دوره خودشناسی و کودک درونش مشکل داره؟