2777
2789
عنوان

عجیب ترین اتفاق زندگیم+ نکاتی درمورد دفع جن و سحر

| مشاهده متن کامل بحث + 72972 بازدید | 674 پست
بله بندازید تو اب، حرز ابی دجانه همراهتون باشه، شب بذارید زیربالش. ممکنه حتی شب اول بخوان اذیتتون کن ...

سلام کیمیا جان امکانش هست سوال من هم جواب بدید🥲؟؟ یه راهکار بدید من شبها خیلی اذیت میشم توسط اجنه بابت اشتباهی که کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سلام خوبی ؟ بعد مدتها اومدم دنبال شما گشتم پیداتون کردم ... من به تازگی متوجه شدم همسرم سحر دارن اونم چنتا و چندمدل. من و بچه ها هم گرفتار شدیم . اقدام کردیم پیش یک باطل السحر قرانی که ایشون خیلی هزینه زیاد میگرفت نفری 6 تومن!! تازه اخرشم باید حداقل یک گوسفند قربانی میکردیم... شوهرم گفت نمیخاد /... خیلی خییلی ناراحتممممم  ما واقعا اذیتیم....بهمون گفت جادوی سیاه هم دارید. من روز به روز داره انرژیم تحلیل میره و کسلم و از زندگی ناامید... معنویات هم بشدت اومده پایین.... تورو به خدا قسم اگر میتونی با روش الهی به ما کمک کنی دریغ نکن.... حتی اگر هزینه بخوای بهت میدم اما خیلی زیاد نباشه مثل قبلی.... خواهش میکنم میتونی کمکمون کنی؟؟؟؟

شب یکی ازاون دخترا که اسمشو میذاریم مهری، بهم پیام داد.ازم پرسید چه اتفاقاتی افتاده و این صحبتا.ولی ...

برام جای سواله چجوری وقتی پریود بودی نماز میخوندی ولی به خاطر پریود بودنت تسبیح رو با چادرت گرفتی ؟عجب ما رو اسکل فرض کردی

من دیدن پستتونو اونم کاملا اتفاقی یه نشونه تلقی میکنم،و مشکلمو همینجا میگم ،کیمیا جون من بعد زدم واک ...

گلم اینا عوارض واکسنه. 

طب اسلامی یه دارو داره به اسم داروی حضرت مسیح . تو اپارات هست. دستور از حاج اقا تبریزیانه . 

درمانجوهای زیادی ازش جواب گرفتن. 

سیاهدونه و عسل و روغن زیتونو یک به یک قاطی کن و ناشتا تا ۷ روز میخوری . حتما اصل باشه همه چیزش و بگو تا سیاهدونه جویده بشه تو دهنت و با بذاق ترکیب بشه و قورت بده. 

ان شاالله شفا باشه واست گلم ❤️

مشاوره و فروش و کارافرین طب اسلامی و لوازم آرایش گیاهی و ارگانیک 
بعدمرگ پدرم من شاگرد الف دانشگاه شدم یه آدم افسرده وپریشون ودربه در آخرشم که هیچ نگم برات برادرم ازخ ...

خدا رحمتشون کنه، خدا مهربونه کمکت میکنه. هر روز و شب ۴ قل و آیت الکرسی بخون این میشه تحصین.

کشف مطلب بزن دلیل مشکلت بخواه که توی خواب فرشته های خوب سوره بهت نشون بدن. کشف مطلب سرچ کن بعدش میفهمی آیا خانواده و خودت رو سحرتون کردن یا دلیل دیگه ای بوده! در پناه خدا باشی

عزیزم، دوستت متاسفانه کارش از یه جهت سخته چون سحر تکرار شونده داره. بگو کارایی که گفتم رو انجام بده ...

سلام ، سحر تکرار شونده چطور برای کسی میگیرن؟ مثلا روی جسمی یا شی ء ای میخونن توی خونه فرد میزارن؟؟؟

دقیقا چی هست این سحر تکرارشونده؟

استارتر عزیزاینکه یه محلی خونه ای سحر شده باشه میگن چهار گوشه ش چند قطره ادرار ریخته بشهیا اگه شخصی ...

نخیررررر ادرار نجسه! اتفاقا برعکس شیطان بیشتر جذب میکنه

این خزعبلات رو همون ساحرها درست کردن!

نجاست رو با آب پاک میکنن و 

با خواندن تحصین مثل ایت الکرسی و ۴ قل بعد آب قرانی به گوشه ها میپاشن

دفع سحر:اگه دعا موجود هست، بندازیدش تو اب روان. و یا خمیرش کنید تو اب و با همون اب دفنش کنید. اگه خم ...

سلاموعزیزم‌من حس میکنم یه دعا که گرفتم برای بهترسدنوخودمو همسرم رو گم کردم واینکه همسرم که عاشقم بوده ۲ساله به شدت باهام سرد شده ازیه طرف دلش میسوزه وازطرفی نمیتونه باهام خوب باشه زندگیم بهم ریخته انگار دعایی جیزی سحری باشه چیکارکنم همسرم عادی بشه

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁