من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم درس خوندن بهترین کاریه ک میکنی.. هیچی نشی تهش ی کارمند میشی ک نیمه وقت کار میکنی و حقوقت با کارگری ک صبح تا شب کلفتی میکنه برابر میشه.. پس هیچوقت پشیمون نباش
درس طلاست ؛ علم دو تا بال هست ک باعث میشه پرواز کنی و ب اوج برسی.. دایی خودم زمانی ک جواب کنکور اومد توی دهات بیل میزد و گوسفند میچروند الان با درس خوندن نصف تهران واسه اونه ...
اره بخدا ؛ آدم بیرون کار میکنه واسه یکی دیگ ماهی یه روز ب زور مرخصی میدن همش باید منت کشی کنی و استرس داشته باشی تازه پول اون روزی ک نبودی رو هم از حقوقت کم میکنن!!! ولی کارمندا ماهی چند روز مرخصی با حقوق دارن و ب هرمناسبتی تعطیلن و تو زایمان و فلان و بهمان هم ک با حقوق مرخصی دارن