2777
2789

وای نگو دیگع خسته شدم

گفتن کنکور بدین تمومه

ولی دانشگاه بدتر شده

درسا خیلی سختن 

جزوه های حجیم

کل بهترین دوران جوونیم رفت پای درس

حقوق هم که ناچیز 

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته همش تو اناق درس خوندن میرم بیرون میبینم همه دارن میچرخن خوشحالن استرس ندارن  من نشس ...

ببین ظاهرا خوشحالن....هیچی مث یه اینده ی قشنگ ادمو خوشحال نمیکنه...نه دوس پسر نه شوهر پولدار نه هیچ چیز دیگه

اره بخدا ؛ آدم بیرون کار میکنه واسه یکی دیگ ماهی یه روز ب زور مرخصی میدن همش باید منت کشی کنی و استر ...

اره من همکارم ی سال از من بزرگتره اون کجا من کجا خیلی اذیت شدم حقوق اون کجا اونوقت من برای ۶تومن خودمو نابود کردم تصمیم گرفتم درسمو بخونم ۲۷سالمه ولی برای هیچی دیر نیس 

سخته همش تو اناق درس خوندن میرم بیرون میبینم همه دارن میچرخن خوشحالن استرس ندارن  من نشس ...

عزيزم چرا فک میکنی فقط تو میخونی؟

من با وجود شکستگی دو مهره ک دکتر بهم گفته شاید کلا ستون فقراتم کج شه ؛ با وجود پارگی روده ک ممکنه از عفونت بمیرم و نمیتونم با همسرم راحت باشم ؛ با وجود ۳ سال بی خبری از بچه ی حاصل ازدواج قبلیم ک ب زور ازم جداش کردن و با وجود هزار تا مشکلات دیگ شب و روز درس میخونم.. خدا شاهده این ترم دو روز قبل از شروع دانشگاه تصادف کردم ناجور.. و این ۳ ماه فقط درگیر بیماری بودم

بجاش اونموقع که بقیه دارن کار میکنن از صبح تا شب و هشتشون گروی نهشونه تو توی رفاه خیلی بیشتری هستی و احترام عزت فوق العاده زیادی داری نسبت به بقیه

هیچ کاری نکردن انقدرم ک فکر میکنی خوش نیست

همه اونایی م دارن میچرخنو خوشحالن آرزو دارن جای تو باشن