2777
2789
عنوان

پسرا بیایین

75 بازدید | 6 پست

چند ساعت تو گوشی هستین؟

روزی سه چهار ساعت؟

اگه شصت سال عمر کنی میشه معادل ده سال

ده سال از کل زندگیت تو گوشی هستی

زیاده نه؟ به فاج دادن زندگیت ادامه بده

خانومای نی نی سایتی ۴۰ سال از عمرشون پای گوشین

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خیلی آدم زود رنجی هستم ، تا یک نفر یک حرفی میزنه تا روز ها و حتی ماه ها بهش فکر میکنم و حسابی غصه میخورم شده مثلا شبو به خاطر حرف یک آدم خواب ام نبرده و ناراحت بودم حسابی رو حرف آدم ها حساس ام خودم خیلی حساس ام تا یکی یک حرفی میزنه خیلی زود ناراحت میشم تازگیا اینجوری شدم و رو ارتباط ام با آدما خیلی تاثیر گذاشته قلب ام درد داره واقعا همین الان ام که دارم صحبت میکنم حسابی ناراحت هستم و قلب ام شکسته دوست ندارم این حس و اخلاق و داشته باشم ( به نظرم مریضی عصاب و روان « زود رنجی » درد خیلی بدیه با کوچیک ترین حرف آدم ها ناراحت میشی و کلا همیشه ناراحت هستی اطرافیانت بدون اینکه بدونند ناراحت میشی با حرف های خودشون ناراحتت میکند بعد ام که سر ناراحتی شدید عصبانی میشی و واکنش نشون میدی مقصر میشی و متهم در حال حاظر ۱۸ سالمه اگه راه و چاره ای بلدید بگید چون که دیگه نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم واقعا باید رو شخصیت ام کار کنم چون که با این اخلاق بد نمیتونم زندگی کنم............

من خیلی آدم زود رنجی هستم ، تا یک نفر یک حرفی میزنه تا روز ها و حتی ماه ها بهش فکر میکنم و حسابی غصه ...

اجازه بده از رنج کشیدنت یه جدول بکشم و پس دی آف اون رو درست کنم برات

کاربری به دست چند نفره