2777
2789
عنوان

درد واژن🤦🏼‍♀️😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 63 پست
منم هر ماه سینه درد داشتم و این ماه ندارم. انشالله😍

ای جااان حتما بهم دیگه خبر بدیم چی شد خب بیا تو همین پستم بهم بگو میشه؟؟؟

انشالله باشیم بعد باهم دوست بشیم دوران بارداریمونا باهم بگذرونیم😍😍😍🥺🥺🥺

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
من هشت ماه اقدامم. خدا خودش به موقع هدیشو بمون میده 😊

عزیزممم

انشالله😍بیا برای هم آیته الکرسی بخونیم من براتو میخونم الان🤗

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم

خب پس هنوز سنی نداری😊 من شش ساله ازدواج کردم. همه مطمئنا که دیگه من مشکل دارم 😁نمیگن ک شایدم واقعا نخواسته. فقط بلدن دخالت کنن و استرس بدن. الانم از دلدرد داشتم خواب میدیدم ک پریود شدم😐

خب پس هنوز سنی نداری😊 من شش ساله ازدواج کردم. همه مطمئنا که دیگه من مشکل دارم 😁نمیگن ک شایدم واقعا ...

خب عزیزم سنی ندارم ولی منم۳ساله ازدواج کردم و همه همینطور فکر میکنن مشکل دارم و هی دلمو میشکنن میخوان دل بسوزونن میگن اینکارا کن اونکارا کن صدرحمت به خانواده شوهرم خانواده خودم بدترن😞

عزیزم پریود شدی ای بابا🥺😥☹️

میبینی دشمن کجا رو هدف قرار داده😂

خدا خفت نکنه 😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خب عزیزم سنی ندارم ولی منم۳ساله ازدواج کردم و همه همینطور فکر میکنن مشکل دارم و هی دلمو میشکنن میخوا ...

نه نشدم. خواب میدیدم😁 این حرفا که هست ولی محلشون نده. سه سال ک چیزی نیست. بگو فعلا میخوام خوش باشم. خانواده ها نمیدونن ک این حرفاشون فقط استرس میده به طرف و استرسم ک سمه

نه نشدم. خواب میدیدم😁 این حرفا که هست ولی محلشون نده. سه سال ک چیزی نیست. بگو فعلا میخوام خوش باشم. ...

اهاخب خداروشکر🤗

اره دیگه من میگم نه بچه نمیخوام فعلا هنوز سنی ندارم و اینا🙈ولی بازم حرف خودشونو میزنن اصلا خب مادر آوم میفهمه دیگه... متوجه شده انگار دروغ میگم🤦🏼‍♀️