2777
2789
عنوان

درد واژن🤦🏼‍♀️😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 63 پست
نه این درد سه ماهه سوم بارداریه

اخ اخ نگو ک اسیرم کرده دیشب اشک میریختم از درد 😥😥😞😞

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین الان میخواستم تاپیک بزنم منم امروز اینجوری شدم البته از دیروز بود امروز بیشتر شده چند روزی ه ...

پس واقعا یا سرما میخوره یا اینکه یه ویروسه😭

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
پس واقعا یا سرما میخوره یا اینکه یه ویروسه😭

نه بابا ویروس کجا بود شاید همون از سرماست

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من شنیدم بدلیل سرما، عفونت و بارداری ممکنه پیش بیاد. من تقریبا مطمئنم باردارم و اینبار واژنم تیر میک ...

واقعا انشالله منم علائم بارداری باشه😥😥😥😭😭

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
واقعا انشالله منم علائم بارداری باشه😥😥😥😭😭

ببین من هنوز تست نزدم. هربار هم یه علائمی داشتم. اما‌ اینبار فرق کرده. یک هفته مونده به پریودیم درد پریودیم شروع شد. الان دو روز مونده به موعدم و دردش خیلی کمتر شده‌. تو شکمم همش تیر میکشه. تکرر ادرارم دارم. و یچیز عجیب اینکه من همیشه رحمم سرد بود ولی این ماه گرمه. هنوز بیبی نزدم و گذاشتم واسه دو روز دیگه. این تیر کشیدن واژن رو هم داشتم. سرچ کردم بعضیا گفته بودن از علایمشون بوده. 

ببین من هنوز تست نزدم. هربار هم یه علائمی داشتم. اما‌ اینبار فرق کرده. یک هفته مونده به پریودیم درد ...

آخ دقیقا منم علائم پری رو ندارم سینه هام هر ماه درد میکرد این ماه نمیکنه انشالله ک باشیم😍🥺

انشالله ک باردار باشیم 😍 اما نخواستم با حرفام خدای نکرده امید الکی بدما. دلایل مختلفی داره. ولی امی ...

انشالله به حق آبرو ی فاطمه زهرا باشیم🥺🥺🥺نه عزیزم من ده ماه تموم شد اقدامم و تنبلی خفیف دارم هرماه امیدم ناامید میشه نگران من نباش شما چندوقت اقدامی؟