خب پس هنوز سنی نداری😊 من شش ساله ازدواج کردم. همه مطمئنا که دیگه من مشکل دارم 😁نمیگن ک شایدم واقعا نخواسته. فقط بلدن دخالت کنن و استرس بدن. الانم از دلدرد داشتم خواب میدیدم ک پریود شدم😐
خب پس هنوز سنی نداری😊 من شش ساله ازدواج کردم. همه مطمئنا که دیگه من مشکل دارم 😁نمیگن ک شایدم واقعا ...
خب عزیزم سنی ندارم ولی منم۳ساله ازدواج کردم و همه همینطور فکر میکنن مشکل دارم و هی دلمو میشکنن میخوان دل بسوزونن میگن اینکارا کن اونکارا کن صدرحمت به خانواده شوهرم خانواده خودم بدترن😞
عزیزم پریود شدی ای بابا🥺😥☹️
تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خب عزیزم سنی ندارم ولی منم۳ساله ازدواج کردم و همه همینطور فکر میکنن مشکل دارم و هی دلمو میشکنن میخوا ...
نه نشدم. خواب میدیدم😁 این حرفا که هست ولی محلشون نده. سه سال ک چیزی نیست. بگو فعلا میخوام خوش باشم. خانواده ها نمیدونن ک این حرفاشون فقط استرس میده به طرف و استرسم ک سمه