من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خب پس هنوز سنی نداری😊 من شش ساله ازدواج کردم. همه مطمئنا که دیگه من مشکل دارم 😁نمیگن ک شایدم واقعا نخواسته. فقط بلدن دخالت کنن و استرس بدن. الانم از دلدرد داشتم خواب میدیدم ک پریود شدم😐
خب پس هنوز سنی نداری😊 من شش ساله ازدواج کردم. همه مطمئنا که دیگه من مشکل دارم 😁نمیگن ک شایدم واقعا ...
خب عزیزم سنی ندارم ولی منم۳ساله ازدواج کردم و همه همینطور فکر میکنن مشکل دارم و هی دلمو میشکنن میخوان دل بسوزونن میگن اینکارا کن اونکارا کن صدرحمت به خانواده شوهرم خانواده خودم بدترن😞
عزیزم پریود شدی ای بابا🥺😥☹️
تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خب عزیزم سنی ندارم ولی منم۳ساله ازدواج کردم و همه همینطور فکر میکنن مشکل دارم و هی دلمو میشکنن میخوا ...
نه نشدم. خواب میدیدم😁 این حرفا که هست ولی محلشون نده. سه سال ک چیزی نیست. بگو فعلا میخوام خوش باشم. خانواده ها نمیدونن ک این حرفاشون فقط استرس میده به طرف و استرسم ک سمه