2777
2789
عنوان

درد واژن🤦🏼‍♀️😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 63 پست
پس با همیم. من یکم زیر دلم درد میکنه. حس میکنم الکی دل خوش کرده بودم 😭😭😭 میترسم پریود شم

من هر ماه سینهام درد میگرفت این ماه نگرفته اخه دوماه پیش بارداری شیمیایی  داشتم سراونم سینهام دردنمیکرد😞😞ولی زیر دلم یکمی درد میکرد و ترشح آبکی زیاد داشتم استرس و از خودت دور کن گلم

من اصلا امیدی ندارم بااین تنبلی و بارداری شیمیایی و😭منتظرم پری بیاد و بعدش قرصی ک رفتم دکتر برام نوشتا شروع کنم(کلومیفن)

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر ماه سینهام درد میگرفت این ماه نگرفته اخه دوماه پیش بارداری شیمیایی  داشتم سراونم سینهام د ...

,اخه دلدردم بیشتر شده و دست و پاهام سستن، حس پریودی دارم. ولی سینه درد ندارم. نمیدونم چی بشه. حالا میدونی من فک میکنم همین ک بارداری شیمیایی داشتی خودش امیدواریه. یعنی میشه. فقط لانه گذاری انجام نشده. پریودات منظمه؟ بجز سونو علائم دیگه ای هم واسه تنبلی داشتی؟

,اخه دلدردم بیشتر شده و دست و پاهام سستن، حس پریودی دارم. ولی سینه درد ندارم. نمیدونم چی بشه. حالا م ...

انشالله ک خیره نگران نباش😊

اره واقعا🥲 نه فقط رشد زیاد موزائد داشتم و چندتا مو دور هاله سینه نه اضافه وزنی نه هیچی آری پریودام منظمه

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
انشالله ک خیره نگران نباش😊 اره واقعا🥲 نه فقط رشد زیاد موزائد داشتم و چندتا مو دور هاله سینه نه اض ...

من ازمایش هورمونی دادم مشکلی نبود. ولی این موهای زائدو منم دارم. ولی سونو ندادم 😪 ازمایش هورمونی دادی تو؟

من ازمایش هورمونی دادم مشکلی نبود. ولی این موهای زائدو منم دارم. ولی سونو ندادم 😪 ازمایش هورمونی دا ...

نهدمن آزمایش ندادم فقط سونو عزیزم نگران نباش برو یه سونو هم بده سونو واژینال تنبلی به آزمایش ربطی نداره🥲

نهدمن آزمایش ندادم فقط سونو عزیزم نگران نباش برو یه سونو هم بده سونو واژینال تنبلی به آزمایش ربطی ند ...

عجب. کلا امیدم از دست رفت، چون اگه باشه هیچ درمانی هم نکردم. البته قبلا سونو دادما. دو سال پیش. غیر واژینال. ولی دکتر گفت مشکلی نیست. حالا نمیدونم ربطی داره یا نه. همینطوری واسه اینکه ببینم کیست دارم یا نه رفته بودم

عجب. کلا امیدم از دست رفت، چون اگه باشه هیچ درمانی هم نکردم. البته قبلا سونو دادما. دو سال پیش. غیر ...

وای نه عزیزم سونو واجبه اونم واژینال نمیخواد نگرانت کنما اما برو ک ببینی ضخامت رحمت چجوره فولی هات چجوره🤗

وای نه عزیزم سونو واجبه اونم واژینال نمیخواد نگرانت کنما اما برو ک ببینی ضخامت رحمت چجوره فولی هات چ ...

باشه حتما. فعلا ببینم شرایطم چی میشه. تو ترشح نداری؟ من ترشحم زیاد شده. دلدردمم خیلی کم شد. دارم وسوسه میشم فردا بیبیو بزنم

باشه حتما. فعلا ببینم شرایطم چی میشه. تو ترشح نداری؟ من ترشحم زیاد شده. دلدردمم خیلی کم شد. دارم وسو ...

من دارم اما کم ای جونم انشالله ک بجای اون سونو ها بری سونوی بارداری🥲😍🥺

فرداموعدته؟بزار یه روز عقب بنداز بعد بزن 😁🤗ک منفی نشه بخوره تو ذوغت

عزیزمی😍😍 انشالله واسه هر دوتامون. باشه سعیمو میکنم😁

انشالله🥰🥰😍😍

سلام عزیزم خوبی؟ چخبر؟ پریود نشدی؟ من امروز لکه بینی قهوه ای داشتم. ساعت نه شبم بیبی زدم ولی منفی شد نمیدونم دارم پریود میشم یا لانه گزینیه. ادمو حرص میدن نینیا😁 الانم گلودرد دارم و گویا مریض شدم و ا بیخوابی اینجام 

من پریود شدم. خیلی ناراحتم و حالم بده. ناراحتیم از اینه ک چرا زودتر سونو ندادم تا اگه تنبلی دارم درمان کنم. دیگه فهمیدم بارداری هیچ علائمی نداره و همش الکیه. من تمامی علائمو داشتم و هیچ

من پریود شدم. خیلی ناراحتم و حالم بده. ناراحتیم از اینه ک چرا زودتر سونو ندادم تا اگه تنبلی دارم درم ...

سلام عزیز دلم الهی بگردم من ناراحت نباش از ماه دیگه سفت و سخت تقویتا شروع کن قطعا میشی

منکه هنوز نشدم و دوروزه تو سینهام تیر میکشه نمیدونم دیگه ‌..

ببین عزیزدلم تو روز۱۲پریودی برو سونو انشالله ک چیزی نیست و بعدش بیا مغزیجات بگیر پودر کن با عسل قاطی کن یه قاشق زنجبیلش هم بکن هم خودت بخور هم شوهرت خیییییلی خوبه و تاثیرداره من اگ این ماه باردار شده باشم ازین جواب گرفتم!!!هردوتاتون تقویت بشید ژل رویال هم بگیر خودت و شوهرت بخورید خیلی خوبه اگه اضافه وزن داری پیاده روی برو چربی های شکمت ک آب بشه تخمک ها فعال تر میشه خونرسانی بهتر اتفاق میوفته و روحیت هم عوض میشه و مطمئن باش جواب میگیری استرسو بزار کنار هی نگو من مشکل دارم اصلا از کجا معلوم شاید خدایی نکرده یوقت شوهرت مشکل داشته باشه پس فقط تقویت کن و اقدام ک انشالله سرسال نشه ک باید برید ازین دکتر به اون دکتر و جواب بگیری گلم