2777
2789
عنوان

درد واژن🤦🏼‍♀️😵‍💫

1019 بازدید | 63 پست

سلام من نزدیک موعدم هستم... دوروزه گاهی وقتا واژنم یه تیری میکشه و ول میکنه ببخشید از داخل تیر نمیکشه 

کسی تجربه داشته ؟برای چی میتونه باشه؟

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بله برا منم همینجور میشه بعضی موقع ها 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
بله برا منم همینجور میشه بعضی موقع ها 

من بار اوله مشکلی نیس یعنی؟گفتم شاید عفونته!!!

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بار اوله مشکلی نیس یعنی؟گفتم شاید عفونته!!!

نمیدونم والا ولی فکر نکنم مشکل خاصی باشه 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
نمیدونم والا ولی فکر نکنم مشکل خاصی باشه 

ممنون 😊

برای منم دو روزه اینجوری میشه بیچاره شدیم نکنه ویروس جدیده 😄دردشم شدید و اصلا یه چیز جدید ک اصلا تج ...

یاامام زمان منم دوروزه واییی😬چکار کنیم حالا

درد واژن که خیلی شایعه من از ۲۷ هفته اینا شروع شده دو روز خوب میشه باز می گیره

یعنی میشه علائم بارداری باشه و من باردار باشم؟😭

اسی احتمالا سرما خورده نخند باور کن کن اینجا هوا خیلی سرده سردی کرده شاید

واقعا🥺🥺چکارش کنم حالا😂الان باز تیربدی کشید

من همین الان میخواستم تاپیک بزنم منم امروز اینجوری شدم البته از دیروز بود امروز بیشتر شده چند روزی هم هست پریودم تموم شده 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
برای منم دو روزه اینجوری میشه بیچاره شدیم نکنه ویروس جدیده 😄دردشم شدید و اصلا یه چیز جدید ک اصلا تج ...

بسم الله 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند