2777
2789
شیرینی زیاد اهلش نیستم فست فود و نوشابه هم شاید دو سه ماهی یه بار  مشکل اصلی همین برنج و نونه& ...

شکر و قند و برنج و نون رو حذف کن..البته برنج و نون رو محدود کن.

بیشتر پروتین بخور خالی...

کم میکنی حسابی

چایی سبز تاثیری داره من نخوردم تا حالا ؟

ن راستش برا من تاثیری نداشت من همه ی راه هارو رفتم ولی تنها راهش همین غذا نخوردن و باشگاه رفتنه و آب اسفناج توله صبح

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین غذا نخوردن سخت ترین قسمته 😂😂

😂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولیپشیمونم از لاغر شدنم الان هرکاری میکنم معدن کوچیکت شده نمیتونم وزن بگیرم شدم پوست و استخوان همه بهم میگن قبلا خیلی خوب بودی 

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.
دیگ خیلی لاغر کردی  من ۱۷۱  ۷۶  میخوام بشم ۶۵

آره خیلی خوبه یکم کمتر بشی ولی حواست باشه مثه من نشی که معدن کوچیکت شده

ینی ۱ ماه و نیم ۸ کیلو  عالیه آفرین 👏

اره مرسی عزیزم💜💜

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز