2777
2789

با کالری شماری تا هفته ای یک کیلو هم میشه

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         

۶ کیلو کم کمش

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم تا ۱۶کیلو میتونی کم‌ کنی اگه شام و صبحانه نخوری و ناهار هم کم بخوری باشگاه هم بری شبا فقط دوتا تخم مرغ آبپز با یه سیب زمینی آب پز بخوری و صبح ها هم یه لیوان آب اسفنجا بخوری حتی ممکنه بیست کیلو هم کم کنی من که تونستم

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.
ینی ۱۰ کیلو هم میتونم ؟

من از ۱۴ ابان تا الان هشت کیلو کم کردم

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
به نظرم تا ۱۶کیلو میتونی کم‌ کنی اگه شام و صبحانه نخوری و ناهار هم کم بخوری باشگاه هم بری شبا فقط دو ...

ایول به اراده شما 

ن اونقد اضافه ندارم شاید نزدیک  ۸ کیلو ولی میخوام ۱۰ کیلو کم کنم

ایول به اراده شما  ن اونقد اضافه ندارم شاید نزدیک  ۸ کیلو ولی میخوام ۱۰ کیلو کم کنم

پس قطعا میتونید اگه بخواهید صبح ها حتما یه لیوان آب اسفناج بخورید

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.
بله اگه شیرینی شکلات روغن فست فود رو حذف کنی...بزنج و نون هم هفته ای دوبار میتونی

شیرینی زیاد اهلش نیستم فست فود و نوشابه هم شاید دو سه ماهی یه بار 

مشکل اصلی همین برنج و نونه