2777
2789
عنوان

از انرژی زنانه چه جوری مراقبت می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2445 بازدید | 99 پست
انرژی زنانه من بخواد فعال بشه خیلی منو درگیر میکنه😂😂خرج هم زیاد رو دستم میذاره، فکر کنم زیاد ازش ا ...

چقدر بُعد مادرتون فعاله .... 

اینکه حتی به زنان بزرگتر از خودتون احساس مادری دارید (امضاتون )

اگه بُعد دلبر تونو فعال کنید حتما جوانتر می مونید.

منم مث شما مادرم فعالتر از دلبرمه ....

برای هزینه تراشی های دلبری من راهکار زیاد دارم

۱.لباس خونگی مخصوص زمانهای حضور همسر

۲.لباس خواب راحت و جنس خوب

۳.شستشوی پوست قبل خواب با شامپو بچه و سپس گلاب و سپس مرطوب کننده.

۴.موهای مرتب با یه کش دلبرانه

۵.آینده نگری نکردن ِ بیش از حد ....

اینها ارزون اند💋❤💋❤💋❤

منم مث خودت اهل دو دو تا چهارتام😉

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منون از همراهی تون  ولی دوست تون تگ نشدند

بله خواهرم هستن فردا بهشون میگم بیان تاپیک 🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
انرژی زنانه من بخواد فعال بشه خیلی منو درگیر میکنه😂😂خرج هم زیاد رو دستم میذاره، فکر کنم زیاد ازش ا ...

اگر دوس داری راجع به چهار ویژگی زنانه بحث کنیم بیا تاپیک آخرم💋❤

انرژي زنانه؟ منظورتون لذت بردن از دنبال كردن علايق و لحظات زندگيه؟ به اين ميگن اصيل زندگي كردن يا همون اگزيستانسيال زيستن مرد و زن هم نداره دوست من

اينكه گفتيد فقط معشوقه باشيم و از طراوت زنانمون لذت ببريم يجوريه برام خوشايند نيست كه فقط معشوقه كسي باشم برم جلو اينه به به چه چه كنم بي معني و كم ارزش و توهين اميزه (از نظر من) اما وقتي منم شغل خودمو دارم اهداف خودمو دارم براي اينده وقتي خودمو شريك صددرصدي ميبينم تو زندگي (نه فقط معشوقه و تمكين نياز جنسي و زايش) و دركنارش بله زيباييهاي خودمو دارم و رسيدگي ميكنم بهش (هم ظاهرم هم باطنم) وقتي همه چييييززززز مساوي بين منو همسرم توافق شده (چه كار بيرون چه كار خونه چه تفريح چه مسافرت مجردي همه ي ازادي ها كه حق يك انسانه)اون موقعست كه احساس خوشبختي ميكنم و زندگي برام شيرينه 

انرژي زنانه؟ منظورتون لذت بردن از دنبال كردن علايق و لحظات زندگيه؟ به اين ميگن اصيل زندگي كردن يا هم ...

خب بانوی عزیز زندگی شما خیلی متعادله بهتون تبریک میگم❤🌱

ما هم اینجا  دنبال تعادل هستیم

فقط معشوقه بودن که کارو به فسق میکشه 😂

ما دنبال تعادل بین چهار ویژگی زنان ایم

جنگجو

بانو

مادر

دلبر ....

بنظرم شما به خوبی این چهار ویژگی رو در خودت ایجاد کردی و ازتون دعوت میکنم توی تاپیک آخرم که همخوانی یک کتاب از حوزه روانشناسی یونگی هست شرکت کنید برای کمک به زنهایی که یک بُعد با دو بُعد رو از دست دادند❤🌱

متاسفانه توجامعه ما استقلال زن فقط استقلال مالی تعریف میشه 

درحالیکه زن بایدشخصیت مستقلی داشته باشه یعنی به همسرش وابسته نباشه وهمیشه همسرش ترس ازدست داشتنشوداشته باشه بدونکه میتونه بدون اون زندگی کنه