2777
2789
عنوان

از انرژی زنانه چه جوری مراقبت می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2445 بازدید | 99 پست
انرژی زنانه فقط ظاهر نیست رفتاری هم هست  شما با کار کردن مدار خودتونو عوض میکنین ممکنه آدم حسا ...

اگر دوست دارید در بحث های مربوط به تعادل در ویژکی های زنانه شرکت کنید به تاپیک آخرم تشریف بیارید.

لینک ش هم در همین تاپبک گذاشتم

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
نویسنده کتابو میگی عزیزم

تونی گرنت

مترجم: فروزان گنجی زاده

اگر علاقه به همخوانی کتاب دارید تشریف بیارید تاپیک اخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد یه متنی افتادم که نوشته بود فکرنکنید اگه یه زن مستقل هستین و دستتون توجیبه خودتونه برا مرد کافی ...

به همخوانیِ کتابِ زن بودن دعوت تون میکنم.

تاپیک آخرم. 

لینک ش اینجا هم هست.

اونجا تمام بحث ها رو باز میکنیم باهم و در نهایت تست خودشناسی میزنیم که خودمون چه وضعی داریم❤

منم خیلی اوقات معشوقم تعطیل میشه ولی باز الان نسبت به قبل خوب شدم.اولا که ازدواج کرده بودم شوهرم میگ ...

مشکل ما زنهای موفق و باهوش😉

اما همینکه ماها در تعهد ازدواج وارد شدیم یعنی آدمای متعادلی بودیم.

به تاپیک آخرم بیا زودتر ۴ ویژگی زنان رو باهم مرور کنیم

سلام بازم من 🤚😅

شیفته تاپیک های شما شدم قشنگگگ😍

دوست داشتم تجربیاتم رو در خصوص این موضوع باهاتون به اشتراک بذارم 

من ۱۸ سالمه و آرکی تایپم آفرودیت و با کمی اختلاف هرا هست 

احساس کردم دقیقا برعکس شمام 

چون من با اینکه در در دوران مدرسه دانش آموز موفقی بودم و همیشه شاگرد اول مدرسه و نمره آی کیوم هم بالا بود و حتی استعداد خاصی مثل شعر نویسی و نویسندگی داشتم اما دقیقا از این ور بوم افتادم به دلیل کم بودن روحیه جنگجو بودن یا همون آرکی تایپ آرتمیس و دختر مستقل همون آتنا نمی تونم به برنامه ریزی پایبند باشم و برای به دست آودن موفقیت بگنجم و حس عدم تعادل رو به خوبی احساس میکنم

حالا ویژگی ها و عواملی که احساس میکنم بنابر مطالعاتی که کردم بر میگرده به همون روحیه آفرودیتی و دلبری درونی من به این شرحه :

-من از کودکی به شیرین زبونی و بلبل زبونی معروفم😅

-همیشه لبخند میزنم (طوری که روز تولدم همه بلا استثنا بهم پیام داده بودن تولدت مبارک دختر خوش خنده 😆)

-برای بیرون رفتن از خونه حتما باید به ظاهرم خیلی رسیدگی کنم و گرنه بیرون خیلی احساس پایین بودن اعتماد به نفس میکنم

-مجردم ولی با این حال بین دو تا خواهرام بابام حرف منو زود تر عمل میکنه چون خواسته هام رو همیشه با دلبری بیان میکنم 😅

-حتما یک لباس جداگانه برای موقع خواب دارم

-حتی برای عبادت یک سری تدارکات دارم مثل مسواک زدن عطر زدن روسریمو به شکل خاص و زیباتر بستن 

-تو خونه حتی تو خلوت خودم تو اتاق رو پنجه های پام راه میرم کلا کفش پاشنه بلند خیلی حس نابی بهم میده😁👠

-با اینکه عاشق هیچ مردی که واقعا به صورت واقعی دیدم نشدم ولی همیشه یک عشق خیالی دارم و رویا پردازی با اون و تمام اشعارم هم عاشقانه ست به طوری که گاهی احساس میکنم تمام تار و پودم از عشقه

-از هر پسری خوشم نمیاد ولی دوست دارم اونا ازم خوششون بیاد 😁 اینکه ازشون خوشم نمیاد حس میکنم به ویژگی هرا بودنم بر میگرده چون دوست دارم فقط عاشق یک نفر بشم ولی اینکه دوست دارم از من خوششون بیاد دیگه این زیر سر آفرودیت درونه😅

-مطالب خیلی طولانی شد ولی عجیب ترین چیزی که من در خودم دیدم وقتی روحیه آفرودیتیم در بالاترین حد خودشه تمایلم به خلق هنرم یعنی شعر بیش تره 

حالا چیزایی که من کشف کردم که به انفجار روحیه آفرودیتم کمک می کنه ایناست 

رسیدگی به ظاهرم مثل لاک زدن ،پوشیدن لباس های زنانه تر مثل پوشیدن دامن مخصوصا دامن میدی ولباس های زیر خوشگل که من عاشقشونم به تمام معنا😍

دیدن فیلم های عاشقانه

و تماشای آثار هنری 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
سلام بازم من 🤚😅  شیفته تاپیک های شما شدم قشنگگگ😍 دوست داشتم تجربیاتم رو در خصوص این ...

واااای وااااای واااای اصن دنبال یه آفرودیت بودم که بیاد کمکم

البته منم باید برای جنگجوت کمک ت کنم تا به استقلال مالی برسی ....

چقدر خوبه که هرا رو داری چون آفرودیتی که کمی هرا داره هبچ وقت توی دام س ک س های خارج چارچوب نمی افته ....

عالی هستی عالی 

....

من زمان مجردی ۱۸ سالگی م نمره افرودیتم بالا بود ولی بازم از مادر و جنگجوم کمتر بود ...

این شد که دم به تله ازدواج دادم.

الان بعد دوتا بچه و فشارهای اقتصادی و ..کلی آینده نگر و ترسو شدم و سرخوشی دخترامه م از بین رفته ....

توی تاپیک های مخصوص آفرودیت صدات میکنم بیای ....

با من باش لطفا❤🌱

من سارا هستم❤🌱

واااای وااااای واااای اصن دنبال یه آفرودیت بودم که بیاد کمکم البته منم باید برای جنگجوت کمک ت کنم ت ...

اولا یه معذرت خواهی بهتون بدهکارم چون خودم تازه تاپیک زده بودم پیامای شما بین پیام کسانی که تو تاپیکم پست درج کرده بودن گم شد الان دارم پیامتونو میخونم 

دوما ذوق مرگ جهااااانمممممم🥰ممنونم که قراره ازتون کلی چیز یاد بگیرم❤❤قبلا کسی نبود باهم در مورد این موضوع بشینیم و بحث کنیم اصننن مرسیییی که هستید 😍😍

بعدشم که من چهارچشمی منتظر تاپیک های شما هستم با کله وارد میشم 😆🥰

فقط اینکه دوستان دیگم بهم گفتن اصلا نمی تونن منو تگ کنن تو تاپیک ها به خاطر همین اگر قابل بدونین دوستیم رو قبول کنید بهم خبر بدید دیگه از این بهتر نمیشه😍😍

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
اولا یه معذرت خواهی بهتون بدهکارم چون خودم تازه تاپیک زده بودم پیامای شما بین پیام کسانی که تو تاپیک ...

جان جان 

دوست جوان و جذاب من.

حتما زیبا جانم حتما 

@چهارخونه‍ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

انرژی زنانه من بخواد فعال بشه خیلی منو درگیر میکنه😂😂خرج هم زیاد رو دستم میذاره، فکر کنم زیاد ازش استفاده نمیکنم 

ولی وقتی میرم ارایشگاه موهامو رنگ میکنم حسش میکنم

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز