بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین واقعا این چیزا تبریک نداره چون تا تو نگی طرف متوجه نمیشه اصلا که تازه خریدی،من وقتی چیزی میخرم گاهی وقتا خودم میرم میگم مثلا فرش خریدیم چندوقت پیش رفتم عکسشو نشون دادم همه تبریک گفتن خودمم همینجوریم تا طرف نگه که فلان چیزو خریدم من چیزی نمیگم چون اصلا حواسم نیست خیلی به این چیزا
چقدر نی نی سایتی ها حسود شدن احتمالا همشون مث جاری اسی تبریک نمیگن و الان میگن ک اینکار کار بدی نیست بابا تنگنظر نباشید کسی ک ی تیکه طلا میخره ذوقشو داره تبریک بگید چیزی ازتون کم نمیشه ۶ تا النگو تیشرت نیست ک میگید شاید فک کرده از قبل داشتی
چرا تا یکی نطر مخالف شما میده درجا میگید حسودوالا من تاحالا ندیدم کسی برای خرید طلا تبریک بگهاستاتر ...
چون اینجا جای ازاد واسه نظر دادنه ۶ تا النگوی اللن اندازه اپارتمان ۲ سال پیش پولشه چرا ادم تبریک نگه چی ازش کم میشه؟بله کسی به شما تبریک نمیگه چون به کسی نگفتی