راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فکر کنم نیتت از خرید فقط این بوده بکنی تو چشم جاریت که ذوقتو کور کرده😂😂😂😂
رهبر شهیدم خطاب به خانواده شهدا فرمودند هروقت من فکر این را می کنم که این جنگ این شهادت و این میدان های شرف و خون تمام بشود و ما بمانیم و بعد یک وقتی مثلا با تصادف بمیریم با تب بمیریم از تصور این فکر خدا شاهد است به قلبم فشار می آید🕊پدر عزیز و مهربونم هیچ چیزی جز شهادت لیاقت قلب مهربونت نبود به اون گفتند به پناهگاه بروید اما ایشان فرمودند من سال ها در نماز شبم دعای شهادت کردم چرا به پناهگاه بروم در حالی که مردم در زیر آتش هستند شما به آرزویت رسیدی آقاجان دل ما برای دیدارت تنگ میشود میگفتند در زیر کوه ها پنهان شده ای نمیدانستند شما در خط مقدم هستی سلام ما را به مادرت فاطمه زهرا(س) و پدرت امیرالمؤمنین (ع) برسان سلام ما را به جد شهیدت حسین بن علی(ع) برسان تاریخ قلمت بشکند اگه ننویسی که به زمان خطر فرار نکرد قلمت بشکند اگه ننویسی به جای فرار با اموال مردم در محل کار خود در بیت رهبری ماند برای عزت ایرانی تاریخ قلمت بشکند گر ننویسی که در پناهگاه نبود قلمت بشکند گر ننویسی فرزندانش را شبانه با اموال مردم نفرستاد کشور های دیگر و با خود شهید شدند رهبر عزیزم منو و خانوادم پای عهدی که باهات بستیم تا آخرین قطره ی خون در برابر دشمن ایستادگی میکنیم ما با یزید بیعت نمیکنیم آقاجون برامون دعا کن ما هم این چنین پایانی داشته باشیم دعا کن فدای آب و خاک کشورمون شیم 💚🕊دیدار به قیامت عزیزتر از جانم🕊
۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود
اسی النگوووو خریدی توقع داری جارییی تبریک بگه... اصلا برات مهم نباشه.. من با اینکه همیشه به حاریم برای هر چیزی تبریک میگفتم.. ولی اون هیچوقت نمیگفت تازه یه چیز هم میخریدم با اخم نگاه میکرد. اوایل خیلی ناراحت نیشدم اما الان دیگه عادی شده
منم معمولا تبریک نمیگم مگر وسیله خونه خیلی بزرگ باشه جلو چشمم مثلا. نه که نبینم ولی خیلی ها اگر تبریکم بگی یجور دیگه گارد میگیرن که حالا چشم باز کرد اینو دید حالا چشمم نزنه حالا منظورش این بود فهمیدم خریده و نباید میخرید و یجوری تبریک گفت معلومه از لجش بود و حسودی کرد و از فضولیش بود و حالا میخواد بپرسه چند خریدی و ... . بخاطر این حرفا که از بقیه مخصوصا اینجا شنیدم دیگه برای لباس و زیور آلات و کلا وسایل شخصی خانوما تبریک نمیگم مگر اینکه طرف خودش مستقیم بهم نشون بده بگم خریدم.