2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه من خیلی راضیم فقط حواست باشه بعد از تموم شدن پلاکاتو بذاری وگرنه که برمیگردن بدبخت میشی

مشکل من فقط فاصله بین دندونام بود امیدوارم اون نتیجه که میخام بگیرم چون دکتر گفت صدرصد فاصله دندونین بسته نمیشه میگم امیدوارم که خوبتر بشه این همه دردسر داره😔 تو فکاتونم تاثیر داشت ارتودنسیتون..؟؟باز کردین الان یانه؟

مشکل من فقط فاصله بین دندونام بود امیدوارم اون نتیجه که میخام بگیرم چون دکتر گفت صدرصد فاصله دندونی ...

من الان رو دندونامن فقط مشكل فاصله داشتم بسته شدن

لعنتي الان دو ماهه تا قبل عيد تا الان زنگ نزده به لثه ام فشار اومده

مزاج نازكم حرف پريشان بر نمي تابد..🤍

خداروشکر من که راضیم دوسال پیش ارتودنسی کردم دندون هام خیلی صاف و مرتب شدن

ارتودنسی تو فکاتونم تاثیر داشت بعد چن ماه تغییراتتون با ارتودنسی شرو شد متوجه تغییرات میشدین خودتون؟؟

مشکل من فقط فاصله بین دندونام بود امیدوارم اون نتیجه که میخام بگیرم چون دکتر گفت صدرصد فاصله دندونی ...

منم بین دندونام فاصله داشت ولی بسته شدن امیدوارم مال شما هم بشه. نه تو فکم تاثیری نداشت یک سالی هم میشه که بازشون کردم

منم فَکم مشکل داره و بین دندون هام فاصلست میخوام ارتودنسی کنم، هزینه اش چقدر شد؟

مشکل من فاصله بین دندونی بود هزینه با تجربه های من خیلی جاها رفتم نسبت به منطقه که میخوایین انجام بدین و دکترا فرق داره به من یجا ۸۰ یجا۱۵۰یجا۲۰۰ گفتن ومشاوره ونظر دکترا هم یکی بود در مورد مشکلم حضوری حتما چن جا بروقبل شرو

منم فاصله دارم فقط رفتم نشون دادم دکتر گفت به ارتودنسی اونچیزی که میخوای نمیشه باید زیبایی انجام بدی منم الان موندم چیکار کنم

روانی

ارتو عالیه عزیزم من خیلی سال پیش انجام دادم دندونام صاف و مرتب. تو دانشگاه فکر میکردن کامپوزیت کردم.

خوشبحالتون امیدوارم منم از نتیجه راضی باشم..رفته بودم کامپوزیت انجام بدم لحظه اخر پشیمونم کرد دکترکامپوزیت گفت اون کاری که دوس داری ذر نمیاد هزینتم بخاطر فاصله دندونات دوبرابر میشه

برای من کاملا فاصله ها بسته شد و دیگه برنگشت. فقط توو طول ارتودنسی یه کم اذیت میشی ولی تموم شه حله