2777
2789
منم بین دندونام فاصله داشت ولی بسته شدن امیدوارم مال شما هم بشه. نه تو فکم تاثیری نداشت یک سالی هم م ...

اخه شنیده لودم تاثیر داره هرچن دکترم بهم گفت نداره..خداکنه برامنم فاصله بین دندونیم کامل بسته بشه..دیگه نیاز به زیبایی نباشه

من راضیم البته یکی دوتا از دندونام نامرتب بودن اما نمیتونستم بخندم الان خیلی خوبه راحتم دیگه ولی یذره تحمل و صبر میخواد و رسیدگی زیاااد من رسیدگی گردم و یدونه دندونم فقط یه کوچولو ترمیم میخواست اخرش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوشبحالتون امیدوارم منم از نتیجه راضی باشم..رفته بودم کامپوزیت انجام بدم لحظه اخر پشیمونم کرد دکترکا ...

نه کامپو اصلا خوب نیست خیلیم کم پیش میاد یه پزشک خوب درش بیاره.

نگران نباش ارتو مثل معجزه میمونه حتما خوب میشه.

فقط یه چیزی هزینه اش چقدر شد؟ شنیدم خیلییی گرون شده.

یاور همیشه مؤمن.

منم فاصله دارم فقط رفتم نشون دادم دکتر گفت به ارتودنسی اونچیزی که میخوای نمیشه باید زیبایی انجام بدی ...

دقیق به منم دوسال پیش همین حرفارو زدن ومنو دودل کردن انجام ندادم الکی موند بعد تصمیم گرفتم برم کامپوزیت وکلی دنبال دکتر خوب بودم که پیداهم کردم رفتم که انجام بدم موقه انجام که دوباره دندونامو دید گفت بخاطر فاصله ها شصت تومن میاد رو هزینت ۱۷۰کلن خواست ازم..بعد گفت بازهم اون ظرافت وچیزی که میخای نمیشه ودندونات پهنتر میشه گفت برو ارتودنسی کن چنتا دکتر ارتو برو ارتوکن حتی اگه بعد نیلز باشه کامپوزیت کنی..گفت الان بخای انجام میدم ولی تو هدف زیبایی که خوب نمیشه

برای من کاملا فاصله ها بسته شد و دیگه برنگشت. فقط توو طول ارتودنسی یه کم اذیت میشی ولی تموم شه حله

امیدوارم که منم نتیجه خوب بگیرم تو این یک سال ونیم دوسال