سلام بازم من 🤚😅
شیفته تاپیک های شما شدم قشنگگگ😍
دوست داشتم تجربیاتم رو در خصوص این موضوع باهاتون به اشتراک بذارم
من ۱۸ سالمه و آرکی تایپم آفرودیت و با کمی اختلاف هرا هست
احساس کردم دقیقا برعکس شمام
چون من با اینکه در در دوران مدرسه دانش آموز موفقی بودم و همیشه شاگرد اول مدرسه و نمره آی کیوم هم بالا بود و حتی استعداد خاصی مثل شعر نویسی و نویسندگی داشتم اما دقیقا از این ور بوم افتادم به دلیل کم بودن روحیه جنگجو بودن یا همون آرکی تایپ آرتمیس و دختر مستقل همون آتنا نمی تونم به برنامه ریزی پایبند باشم و برای به دست آودن موفقیت بگنجم و حس عدم تعادل رو به خوبی احساس میکنم
حالا ویژگی ها و عواملی که احساس میکنم بنابر مطالعاتی که کردم بر میگرده به همون روحیه آفرودیتی و دلبری درونی من به این شرحه :
-من از کودکی به شیرین زبونی و بلبل زبونی معروفم😅
-همیشه لبخند میزنم (طوری که روز تولدم همه بلا استثنا بهم پیام داده بودن تولدت مبارک دختر خوش خنده 😆)
-برای بیرون رفتن از خونه حتما باید به ظاهرم خیلی رسیدگی کنم و گرنه بیرون خیلی احساس پایین بودن اعتماد به نفس میکنم
-مجردم ولی با این حال بین دو تا خواهرام بابام حرف منو زود تر عمل میکنه چون خواسته هام رو همیشه با دلبری بیان میکنم 😅
-حتما یک لباس جداگانه برای موقع خواب دارم
-حتی برای عبادت یک سری تدارکات دارم مثل مسواک زدن عطر زدن روسریمو به شکل خاص و زیباتر بستن
-تو خونه حتی تو خلوت خودم تو اتاق رو پنجه های پام راه میرم کلا کفش پاشنه بلند خیلی حس نابی بهم میده😁👠
-با اینکه عاشق هیچ مردی که واقعا به صورت واقعی دیدم نشدم ولی همیشه یک عشق خیالی دارم و رویا پردازی با اون و تمام اشعارم هم عاشقانه ست به طوری که گاهی احساس میکنم تمام تار و پودم از عشقه
-از هر پسری خوشم نمیاد ولی دوست دارم اونا ازم خوششون بیاد 😁 اینکه ازشون خوشم نمیاد حس میکنم به ویژگی هرا بودنم بر میگرده چون دوست دارم فقط عاشق یک نفر بشم ولی اینکه دوست دارم از من خوششون بیاد دیگه این زیر سر آفرودیت درونه😅
-مطالب خیلی طولانی شد ولی عجیب ترین چیزی که من در خودم دیدم وقتی روحیه آفرودیتیم در بالاترین حد خودشه تمایلم به خلق هنرم یعنی شعر بیش تره
حالا چیزایی که من کشف کردم که به انفجار روحیه آفرودیتم کمک می کنه ایناست
رسیدگی به ظاهرم مثل لاک زدن ،پوشیدن لباس های زنانه تر مثل پوشیدن دامن مخصوصا دامن میدی ولباس های زیر خوشگل که من عاشقشونم به تمام معنا😍
دیدن فیلم های عاشقانه
و تماشای آثار هنری