2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 42540 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میشه؟ میشه بگین لطفن؟ 

ببین عزیزم اولش کلی تعهد محصری میدن ک ۲۱ سال برن روستا های اطراف و تخصص هم نگیرن یکم میای جلوتر میبینی نه اینطور نیست ،میشه تعهد رو خرید ، میشه تخصص خوند کنارش کار هم کرد ، ب مال ما گفتن که تخصص مشکلی نیست برا ادامه دادنش واصلا نگران نباشن

ببین عزیزم اولش کلی تعهد محصری میدن ک ۲۱ سال برن روستا های اطراف و تخصص هم نگیرن یکم میای جلوتر میبی ...

یعنی همه جا میگن نمیشه خرید و این حرفا، گوش نکنم؟

راستش من الان پزشکی آزادم تو ی شهر متوسط. 

اما پزشکی تعهدی 1.5 برابر تیپ یک و شهر خوب هم می تونم برم. 

ب نظرتون انتقالی بگیرم؟ 

یعنی همه جا میگن نمیشه خرید و این حرفا، گوش نکنم؟ راستش من الان پزشکی آزادم تو ی شهر متوسط.  ...

عزیزدلم من خواهرم تعهدی میخونع ، میبینم بهش گفتن ک میشه تخصص خوند حالا بپرس وتصمیم بگیر ، واینکه یکی از رفیقاش ب خواست خودش رفت طرح میگفت حقوقشون تو روستا حداقل۱۰ تومن بالای شهره واینکه روستاها هم ک دیگ مث قدیم نیستن فقط اسمشون روستاس ،حالا بازم تحقیق کن خودت 

عزیزدلم من خواهرم تعهدی میخونع ، میبینم بهش گفتن ک میشه تخصص خوند حالا بپرس وتصمیم بگیر ، واینکه یکی ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییاتون❤️. خواهرتون ورودی چ سالیه؟ یعنی آزاد و پردیس می اوردن اما تصمیم خودشون تعهدی بود؟ 

من خود اون دانشگاه تیپ یکه رو خیلیی دوس داشتم اما ب خاطر تعهدش یکم می ترسیدم🥺

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792