2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 42516 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتی نمیاوردم؛ پردیس هم هزینه تحصیل بالایی داره

میتونم یه سوال بپرسم ازتون؟

شما میدونید کسی که ورودی ۹۴ پزشکی تعهدی بوده باید ۲۱ سال خدمت کنه یا اونم شامل کاهش سال تعهد میشه و ۱۰ سال باید خدمت کنه؟؟؟

نمیدونم والا

سلام خوبین 

امکانش هست بگین حقوق پزشکی تعهدی چقدره از پیراها خیلی بیشتره؟ من پیرا پزشکم میخوام دوباره کنکور بدم برا پزشکی یا داروسازی ولی نمیدونم حقوقشون چقدر فرق داره

یعنی همه جا میگن نمیشه خرید و این حرفا، گوش نکنم؟ راستش من الان پزشکی آزادم تو ی شهر متوسط.  ...

خانوم بابونه عزیز درخواست دوستی منو قبول میکنید.امسال کنکور دادم.در مورد پزشکی آزاد سوال داشتم.ممنون میشم قبول کنید🙏

برایت یک انتظار آرزو میکنم،انتظاری آنقدر زیبا که دست هایت را به لکنت بیندازد.
ببین عزیزم اولش کلی تعهد محصری میدن ک ۲۱ سال برن روستا های اطراف و تخصص هم نگیرن یکم میای جلوتر میبی ...

میشه لطفا کمک کنین منم احتمالا پزشکی تعهدی برم ...خواهرتون راضیه؟ من خودم اصلا مشکلی با تعهد خدمت و کار کردنش ندارم 

یعنی ۷ سال درس ۱۰ سال خدمت یعنی نزدیک چهل سالت بشه از بندش ازاد میشی درسته؟

کسی از که از سال اول میره توی 34 تمومه تعهد و همه چی . در کل این 10 سال مناطق محروم هم نره بلاخره هر جایی باشه میگذره

مشکلی نیست توخانواده دارم میخونن اونقدام سخت نیس یکم بری جلو میفهمی تعهدو میشه دور زد نگران نباش&nbs ...

سلام می بخشید می خواستم بپرسم آیا کسی که پزشکی تعهدی ۱.۵ برابر خدمت می زنه بیمارستان ها و آموزش با بچه های روزانه آن دانشگاه متفاوت خواهد بود ؟ 

ممنون میشم من را راهنمایی کنید.

بسیار سپاسگزارم 

مشکلی نیست توخانواده دارم میخونن اونقدام سخت نیس یکم بری جلو میفهمی تعهدو میشه دور زد نگران نباش&nbs ...

سلام ببخشید شما دیدین کسی رو که دور بزنه یا بتونه تعهدش رو بخره؟پارتی داشتن ؟

سلام .

ببخشید شما کسی را میشناسیدکه پزشکی تعهدی بوده باشه و عمومیش تموم شده باشه؟