2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

42514 بازدید | 68 پست

سلام وقت بخیر

پسر ۲۱ ساله هستم خیلی تو سایتا درباره پزشکی تعهدی خوندم و بعد تصمیم گرفتم یه کاربری داشته باشم که سوال خودمو بپرسم

من پزشکی تعهدی ۱.۵ برابر دانشگاه ایران قبول شدم و خودمون هم ساکن یکی از شهرستان های تهران هستیم

میخواستم نظرتونو بپرسم درباره شرایطم؛ بعضی از دوستان گفتن که تعهدی اصلا خوب نیس و...

ممکنه خوب باشه برای من که ساکن تهرانم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده سال خورده ای کجا خدمت میکنی؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

قبول شدی دیگه ولش کن 

اطلاعات زیادی ندارم ولی تا جایی ک می‌دونم تا حدود ۲۰ سال نمیتونی تخصص بگیری و اینکه با توجه با انتخاب رشته ت ک محل خدمتت کجا هست ، هر جا ک بگن باید بری 

ولی خب از طرفی ۲۰ سال رو می‌دونی حقوق میگیری 

با توجه به این پزشکی عمومی هست شرایط بدی نیست 

همین شهرستان ها و مناطق محروم تهران

اجازه خوندن دستیاری رو داری یا بعد خدمت؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
نمیدونم راستش

الان همین یک ماه پیش شرایطش خیلی بهتر شد

ده سال و نیم خدمت کنی و ۵ سال اجازه تخصص نداری

قبلا دوبرار این بود

پزشکی بدون تعهد تو شهرایی دیگه قبول میشدی؟ یعنی تو کارنامه سبزت هست؟

به هر حال یه مقدار دست و بالت بستس

ولی خب درکل خوبه میتونی از این جهت نگاه کنی ک امنیت شغلی داری

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
نمیدونم راستش

کاش تحقیق میکردی معمولا نمیزارن و کلی شرط و شروط دیگه داره ولی شنیدم میشه خدمتشو خرید باز مطمئن نیستم...به هر حال دیگه انتخاب کردی موفق باشی راستی ترم اول رو مثل خیلی از دانشجوهای دیگه ساده نگیر با شب امتحان خوندن نمیشه نمره گرفت😅