2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 42516 بازدید | 68 پست
قبول شدی دیگه ولش کن اطلاعات زیادی ندارم ولی تا جایی ک می‌دونم تا حدود ۲۰ سال نمیتونی تخصص بگیری و ا ...

رفیق اینو از کجا شنیدی من خودم دانشجوی تعهدیم اصلا اینجوری نیست مگه اردوگاه کار اجباریه بیسسسس سال اجازه تخصص ندن شما یه سر بیا بیمارستانای ایران پشت پرده شو ببین تمام نیاز و بدبختی ملت ما به پزشک متخصص دیگه اگه دارن با تعهدی ظرفیت رو زیاد میکنن مریضن مگه از اون ور فقط پزشک عمومی تربیت کنن ببین تعهد ۱.۵ برابر زمان تحصیله یعنی حدودا ۱۰ سال حالا شما از این تایم ۱۰ ساله ۳ تا ۳.۵ سال هم اجازه خوندن برای تخصص و بعد از استریت شدن نداری یعنی وقتی استریت میشی میری ۳ سال کار میکنی بعد مثل سایر دانشجویان پزشکی (روزانه و شهریه پرداز و آزاد)دو بار اجازه ی شرکت در آزمون دستیاری رو داری و اگر اون دو فرصت شما سوخت بشه ۲ سال تعهدی ک هر دانشجوی پزشکی به غیر از تعهدی رو برای خدمت داره میگذرونی(محل خدمت هم بستگی به نظر وزارت خونه داره داریم دانشجویی که تعهد خودشو توی بیمارستان های تهران گذرونده)یه جورایی بعد از سوخت این فرصت دوباره برای آزمون دستیاری یک دانشجوی غیر تعهدی دو سال باید خدمت کنه و یک تعهدی ۱۲ سال(۱۰+۲) حالا اگر تعهدی باشی و شانس بیاری تو اون مهلت برای دستیاری رشته مد نظرتو قبول بشی چه عالی میری دستیاری تخصص میخونی تو رشته مد نظر ولی حواست باشه یه مقداری هم برای تخصصی ک قبول شدی به تایم تعهدت اضافه میشه حدودا ۳ سال و یادت باشه هر دانشجوی پزشکی بعد از اتمام دوره ی تخصص یه دوره ی خدمت ۲ ساله بابت اون هم داره ک جمعا میشه ۵ سال جالبه بدونی راه دور زدن تک تک این تعهدات یعنی این ۵ سال و اون ۱۲ سال جمعا ۱۷ سال که تازه میتونی راحت هم مطب بزنی تو این تایم (برخلاف تصور عمومی)،خیلی خیلی راه‌ های متعددی وجود داره(المپیاد پزشکی یا تخصص طب اورژانس قبول شدن بخاطر نیازش تو کشور از راه های بخشش تعهده ،ازدواج در محل تحصیل و بچه دار شدن یکیش ،حتی خرید تعهد البته خیلی گرونه ولی برای خیلی از پولدارا شدنیه!)حقوق یو دانشجوی تعهدی بعد از استریت شدن از یک دانشجوی روزانه بیشتره و امکان انتقالی راحت تره مگه اردوگاه کار اجباریه رفیق این همه ک میگی!؟

رفیق اینو از کجا شنیدی من خودم دانشجوی تعهدیم اصلا اینجوری نیست مگه اردوگاه کار اجباریه بیسسسس سال ا ...

شرانده یک مورد دیگه رو اضافه نکردم اجازه ی داشتن پاسپورت و ویزا رو نداری ممنوع الخروجی البته اگر بخواید از ایران خارج بشید میتونید با اجازه ی وزارت خونه و با کلی رقت و آمد یک تایم رو مشخص کنید ک یک گذرنامه موقت بگیرید و از ایران خارج بشید نه زودتر خارج بشید و دیرتر برگردید رک بگم زودتر بری ممنوع الخروجی دیرتر برگردی می‌میگیرنت می‌میبرنت توبیخت میکنن ولی میتونی با یه اجازه نامه برای یک مدت مشخص بری و برگردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق اینو از کجا شنیدی من خودم دانشجوی تعهدیم اصلا اینجوری نیست مگه اردوگاه کار اجباریه بیسسسس سال ا ...

عزیزم مرسی بابت توضیحاتت 

ولی اون کامنت من برای دو سال پیش بوده 

تعجب کردم ریپ زدی 😅

توضیحات طولانی بود نتونستم همش رو بخونم 

ولی اینطور متوجه شدم که خودت تعهدی هستی 

اولش هم گفته بودم اطلاعات زیادی ندارم و در حدس 

شما توی بطن ماجرا هستی بیشتر در جریانی 

انشالا که خیره 

میشه درخواست دوستی مو قبول کنین درباره پزشکی تعهدی چند تا سوال دارم میشه راهنماییم کنین 

شرانده یک مورد دیگه رو اضافه نکردم اجازه ی داشتن پاسپورت و ویزا رو نداری ممنوع الخروجی البته اگر بخو ...

میشه درخواست دوستی و قبول کنید یه سوال خیلی مهم درباره پزشکی تعهدی داشتم ممنون میشم قبول کنید

شرانده یک مورد دیگه رو اضافه نکردم اجازه ی داشتن پاسپورت و ویزا رو نداری ممنوع الخروجی البته اگر بخو ...

رفیق میشه قبول کنی درخاستمو چن تا سوال بپرسیم. یا ی تاپیک بزن اونجا سوال بپرسیم ازت

پزشکای تعهدی بعد از گرفتن تخصص باید طرح برای تخصص هم برن یعنی؟ چند ساله؟

مشکلی نیست توخانواده دارم میخونن اونقدام سخت نیس یکم بری جلو میفهمی تعهدو میشه دور زد نگران نباش

سلام چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین واقعا برام انتخاب رشته حساسه…چندسال پیش نی نی سایت فعالیت داشتم به تاپیکا زیاد توجه نکنین😅
من رتبه ۱۳۰۰ منطقه یک شدم میخوام بدونم تعهدی ارزشش رو داره که رشته مورد علاقم بخونم؟ با غیرتعهدی ها سر یک کلاس هستن یا جداست؟(دانشگاه تهران بهشتی ایران اطلاع دارین؟)
بعد منطقه خدمت ثابت مشخص میشه؟ یا میتونه مدام تغییر کنه؟
ساعت کاری ها به چه صورته؟
درسته که سقف کارانه نداره و معاف از مالیاته؟
امکان استریت شدن هست؟
امکان مطب زدن هست؟
شما راضی هستین؟ به نظرتون ممکنه تبصره هاش تغییر کنه و بهتر بشه؟
ببخشید یکم سوالا زیاد شد متاسفانه سایتا زیاد کمک کننده نیستن توی اطلاعات لطف میکنین راهنماییم کنین♥️

جدی..؟؟؟

من رتبم یه جوریه که شانس دارو شهریه پرداز ایران یا حتی روزانه دارم ولی علاقم پزشکیه و قطعا تعهدیشو میارم جای من بودی چیکار میکردی🥲 سه روزه نمیدونم پزشکی تعهدی زودتر بزنم یا دارو جدال عقل و دل😭