سلام بچه ها من بیماری پوستی روزاسه دارم میشه کسایی که این بیماری رو داشتن بیان بگن چطور درمان شدن و کدوم دکتر و پیشنهاد میکنن البته تو اصفهان یا شهرکرد
برای من خیلی کم رو پیشونی هم هست ببین خدایی نکرده اگر رعایت کنی جلوش نگیری بیشتر میشه ...
نه خدارو شکر رعایت میکنم بیشتر به نظر من رژیم غذایی و باید رعایت کرد ولی گر گرفتگی گونه هام واقعا دست خودم نیست برا منم محلول داده بود محلول گوگرد سولفور بود بنظرم ی مدت زدم خیلی پوستمو خشک و نازک کرد، با پماد مترونیدازول و و کپسول داکسی سایکلین،
چه خوب که جواب دادید بله منم خیلی دکتر رفتم، دکترا اصن خیلی نمیتونن کاری کنن، اصلا اون پ ...
سلام عزیزم منم مشکل تورودارم و دقیقا چیزایی ک تو فهمیدی و رعایت کردن یا نکردنشون چ تاثیراتی داره روی منم همینه و اضافه میکنم ک وقتی تندی و سرخ کردنی ک گوشتو نوشابه میخورم و سرمو خم میکنم یا عصبی میشم این قرمزیا بیشتر میشه و همراه داغی و سوزش هستش و بیشتر از قرمزی اون داغی و سوزشه ک اذیت میکنه
دقیقا برا منم همینه فقط سعی کن رعایت کنی که فعلا درمانی نداره متاسفانه
عزیزم ب دکترای طب سنتی مراجعه نکردی من الان تصمیم گرفتم پیش دکترای طب سنتی برم کردان و منتظر مد نظرم هستن البته اگ بتونم وقت بگیرم ازشون چون تو ی تاپیک دیدم یکی نوشته بود با دارهای اینا خوب شده و فصد خونو زالو درمانی و حجامت انجام داده چون این بیماری خود ایمن هستو باید از درون و از ریشه درمان شه ن از روی پوست
نه خدارو شکر رعایت میکنم بیشتر به نظر من رژیم غذایی و باید رعایت کرد ولی گر گرفتگی گونه هام وا ...
سلام . منم خیلی ساله مشکل رزاسه دارم خیلی هم دکتر رفتم تاثیر نداشت فقط دو سال پیش لیزر کردم خیلی بهتر شد ولی چون خیلی گرون بود ادامه ندادم . واقعا این رزاسه همه اعتماد به نفس آدمو میگیره شما هم منافذ پوستت باز شده ؟ پوست منم چرب و دهیدراته هستش . من تازه عضو نی نی سایت شدم چون نظرات شما رو خوندم حس کردم همدردیم 😔بخاطر همین دوست دارم ارتباط داشته باشم با شما