2777
2789
عنوان

روزاسه

62877 بازدید | 100 پست

سلام بچه ها من بیماری پوستی روزاسه دارم میشه کسایی که این بیماری رو داشتن بیان بگن چطور درمان شدن و کدوم دکتر و پیشنهاد میکنن البته تو اصفهان یا شهرکرد

من یه مدت قرص ایزوترتینوئین براای جوش های صورتم مصرف می کردم التهاب از عوارضش بود

تا خود چشمام قرمز می شد

دوچار روزاسه خفیف شدم رویه گونه هام

اون موقع از  مترونیدازول فک کنم 50 و تیرتینوئین 25  استفاده می کردم به مرور خوب شدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یه مدت قرص ایزوترتینوئین براای جوش های صورتم مصرف می کردم التهاب از عوارضش بود تا خود چشمام قرمز ...

ژل مترونیدازول استفاده کردید ببخشید اینومیپرسم اون ژل وکرمی ک برای داخلی استفاده میشه بااونی ک برای صورت اسفاده میشه یکیه

من چندساله همیشه لپام قرمزه جدیداا رو بینی ام هم قرمز شده بنظرتون روزاسه هست

من یه مدت قرص ایزوترتینوئین براای جوش های صورتم مصرف می کردم التهاب از عوارضش بود تا خود چشمام قرمز ...

پماد ترتینوئین منظورتونه??اون ک پوست ونازک میکنه بدتر قرمز میشه

ببخشید التهاب وقرمزی پوستتون کامل رفته

از کجا بفهمم قرمزی صورت منم روزاسه هست

منم هرچی دکتر میرفتم به خودشون زحمت نمیدادن بگن بیماریم چیه تا یه دستیار دکتر بهم گفت روزاسه دارم زدم تو اینترنت دیدم بله همه علایمشو دارم

برای مادرم رو بینیش قرمز میشد مخصوصا وقتی افتاب میخورد بدجور پوسته پوسته میشد  متاسفانه پمادش ...

اگه فوت کردن خدارحمتش کنه ببخشید ناراحتتون کرذم😔بخدا خسته شدم جدیدا داره بیشترم میشه رو بینی ام هم پوسته میشه

2790
2778
2791
2779
2792