2777
2789
عنوان

روزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 62939 بازدید | 100 پست
سلاممن چند ساله درگیرمکارهایی ک گردم ی دو بار لیزر ای پی ال بود فک کنم انجام دادم برای کاهش قرمزیک ت ...

دقیقا مشکل منم همینه نمیدونم چیکار کنم ، بدی قرص ها اینه که قطع کنی برمیگرده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ضد افتاب بایوتچ ام کیو عالیههه

ام گیو یکی از دوستانم داشت خیلی رنگش تیره بود

من ی آفتاب میخوام ی کم کاور داشته باشه قرمزی رو بپوشونه و سیاه ام نکنه یا اکسید بشه رو پوستم

سفید میخوام باشه

چه رنگی هست؟رنگی هست یا بی رنگ؟شما جوش هم میزنین؟؟

بي رنگه. همين مدلش كه گفتم رو بايد روزاسه اي ها بگيرن. بله پوستم مستعد اكنه هست و سالها جوش داشتم. الان كمتر ميزنم

سلام وقت بخیر ببخشید کسایی که تو این تاپیک بودن اگه خوب شدن یا روزاسشون تحت کنترل لطفا بیان بگن چیکا ...

خدا دکترها رو لعنت کنه که از مردم مریض دارن اینجوری سو استفاده میکنن. دوستان عزیز روزاسه به علت وجود هلیکو باکتر در دستگاه گوارش شماس.هلیکو باکتر در هر فردی به جور بیماری ایجاد میکنه،روزاسه یکی از این بیماری هاس، اولین درمان مصرف قرص فمی لاکت یخچالی به صورت ناشتا بعد یه ساعت صبحانه بخورید، غذاهای پروبیوتیک بخورین،سریع آزمایش هلیکوباکتر بدین و درمان شروع کنین.خواهید دید که درمان شدید

خدا دکترها رو لعنت کنه که از مردم مریض دارن اینجوری سو استفاده میکنن. دوستان عزیز روزاسه به علت وجود ...

سلام گلم لطف کردی  انشاالله  برای من و بقیه  هم شفا باشه  ممنونم  عزیزم  که تجربه  خودتو به اشتراک گذاشتی  سلامت  باشید التماس دعا 

سلام دوستان من هم اين بيماري داشتم منتهي درمانش كردم اما ميدونيد ك ميگن درمان ندارد

من نيمدونن دقيقا چي باعث شد ك درمان بشه اما كارايي ك كردم و فك ميكنم خيلي موثر بود براي درمانش به شما ميگم شايد كمكتون كرد من ديگ نميام اينحا اگ سوالي چيزي داردي فقد كفتم بنويسم شايد ب بعضي كمك كرد

اول اينكه دقت كنيد با خوردن و چه شرايطي تحريك ميشه بيماريتون و خيلي دوري كنيد

دووم مصرف سركه انگبين تاثير گزاره ب مدت ٦ ماه و از همه مهم تر ك من خيلي حس ميكنم روغن درخت چاي بزنيد ب پوستتون بزاريد باشه روش كم مصرف نكنيد 

براي من خيلي تاثير داشت اميدوارم مشكل همتون حل بشه ♥️