2789
عنوان

روزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 64317 بازدید | 103 پست
میشه منو هم راهنمایی کنید من تازه درگیر این بیماری شدم چه جوری باید کنترلش کنم؟

كلا روزاسه بيماري هست كه بايد هميشه كنترل بشه  اينجوري نيست كه با يك نسخه خوب بشه...دكتر به من گفت اخرين راهش ليزره

اما با يكسري داروها كه بيشتر حالت انتي بيوتيك دارن كنترل ميشه و بايد ضد افتاب و ... مخصوص بكار برد.

مواد غذايي هم واقعا تاثير داره. مثلا ادويه زياد و فلفل و ... واقعا پوستم رو تحريك ميكنه. گرما و سرما و نور افتاب هم تاثير داره

خود ضد افتاب كمك بزرگي به من كرد. ضد افتاب قبليم كه قبلا خيلي خوب بود برام خودش پوستم رو تحريك ميكرد و همين خيلي مهم بود

شوينده bio rich براي پوستهاي چرب

سرم گرين وود رزاميدكرم مرطوب كننده HL  مخصوص پوست چرب-

كرم ضد قرمزي درماليفت يا كرم bitroy (يكي از اينها)

ضد افتاب ام كيو  bio taches

يه ابرسان هم داده بهم كه البته هنوز استفاده نكردم

اسمش درمارژي‍ن ژل كرم هيالورونيك اسيد هست سبزه رنگش

سلام به همگی . من به عنوان کسی که سالهاست پوستم رزاسه داره و همش در حال هزینه کردن و پیدا کردن دکتر ...

سلام

میشه بگی چندبار لیزر انجام دادی! اصلا لیزر تاثیری تو کمتر شدن قرمزی داشته یا نه!

پوست من به سرما و گرما شدیدا حساس شده و به شدت قرمز میشه

اگه بشه با لیزر تا حدی بهترش کرد میخوام لیزر کنم، تنها ترسم اینه که بعد لیزر بدتر نشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام وقت بخیر ببخشید کسایی که تو این تاپیک بودن اگه خوب شدن یا روزاسشون تحت کنترل لطفا بیان بگن چیکار کردن ثواب داره لطف می‌کنید شاید خیلی ها مثل من دچار این بیماری باشن یه دنیا سپاس از پاسخگوئی و وقتی که میذارین      

نه متاسفانه،شدتش خداروشکر کمتر شده ولی کامل خوب نشدم چیزی نمیزنم فقط خوردو خوراک و رعایت میکنم،

سلام عزیزم ،میشه راهنماییم کنین چه کرمایی تهیه کنم کرم ابرسان و مرطوب کننده و ضد آفتاب ،من خیلی کرم خریدم فعلا فقط سرم آبرسان اوردینری و کرم سراوری استفاده میکنم ولی باز میزنم گاهی پوستم خیلی خشک میشه ،متاسفانه جدیدا دکتر رفتم کرمایی داد که به پوستم نساخت و دونه های قرمز زده رو پوستم 

كلا روزاسه بيماري هست كه بايد هميشه كنترل بشه اينجوري نيست كه با يك نسخه خوب بشه...دكتر به من گفت ا ...

سلام عزیزم ،میشه بگین چه انتی بیوتیکی استفاده کنم ؟

و کرمایی که کنترل میکنن هم معرفی میکنین 

ممنون میشم 

آفتاب برای رزاسه خیلی بد و رزاسه رو تشدید می کته نباید به پوستت آفتاب بخوره برای همین حتما باید ضد آ ...

عزیزم ضد افتاب رنگی هم الکل داره؟ آخه چجوری بیرون این قرمزی ها رو بپوشونم🥲🥲🥲🥲🥲

سلام به همگی . من به عنوان کسی که سالهاست پوستم رزاسه داره و همش در حال هزینه کردن و پیدا کردن دکتر ...

سلام عزیزم میشه چند تا سوال بپرسم ازتون؟ راهنماییم میکنیو منم رزاسه گرفتم

كلا روزاسه بيماري هست كه بايد هميشه كنترل بشه اينجوري نيست كه با يك نسخه خوب بشه...دكتر به من گفت ا ...

چه ضدافتابی استفاده کردیت خوب بوده براتون؟

من جدیدااا خیلی صورتم میخاره با صدافتابم خیلی اذیتم میخوام عوضش کنم

سلام عزیزم میشه چند تا سوال بپرسم ازتون؟ راهنماییم میکنیو منم رزاسه گرفتم

سلام

من چند ساله درگیرم

کارهایی ک گردم ی دو بار لیزر ای پی ال بود فک کنم انجام دادم برای کاهش قرمزی

ک تاثیر نداشت 

خیلی خیلی زیاد انتی بیوتیک خوردم تا حالا

چون علاوه ب قرمزی جوش هم میزنم

صورتم ب خارش میفته میخارونم و همونجا یا متورم میشه یا جوش میزنه

اخیرا دکتری ک رفتم بهم راکوتان داده میگه هفته ای یکی بخور پوستت بازسازی میشه ولی من میترسم از خشکی بیشتر و از کبد 

و هم چنینی انتی بیوتیک ماینوسایکیلین هفته ای دو بار

ژل مترونیدازول

و ی ژل دیگه هم داده برای اون خارش ها و قرمزیها

و اینکه مرطوب کننده هم ژل ابرسان لاویاچه داده ک بار قبلی بیشتر راضی بودم تا الان

واقعا موندم چیکار کنم ن میتونم تا آخر عمر انتی بیوتیک بخورم و وقتی هم ک نمیخورم تشدید میشه هم قرمزی هم جوش