2789
عنوان

روزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 64317 بازدید | 103 پست
سلام . منم خیلی ساله مشکل رزاسه دارم خیلی هم دکتر رفتم تاثیر نداشت فقط دو سال پیش لیزر کردم خیلی بهت ...

سلام میشه بگید لیزر چقدر روی پوستت تاثیر گذاشته،قرمزیتون کمتر شده یا نه؟!

هرچندوقت باید لیزر کنیم؟!

توروخدا اگه کسی هست که لیزر کرده باشه و راضی باشه اطلاع بده، من میترسم با لیزر از اینی که هستم بدتر بشم، درد هممون یکیه امیدوارم کسی راه حل درمان رزاسه رو پیدا کنه و همه رو نجات بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما راهی واسه پوستت پیدا کردی؟

من چهارساله درگیرشم، قرص تتراسایکلین و پماد مترونیدازول استفاده میکنم، ضدآفتاب plesant بی رنگ میزنم که خیلی ازش راضیم آبرسانیم داره وقتی اونو میزنم پوستم نرم میشه

من چهارساله درگیرشم، قرص تتراسایکلین و پماد مترونیدازول استفاده میکنم، ضدآفتاب plesant بی رنگ میزنم ...

مرتب انتی بیوتیک میخوری؟؟!!!🥺خیلی بده ک 

یا زمانی هایی ک عود میکنه

من چند ساله درگیرم ولی جدیدا روی سر گونه هام پایین چشمام انگار چن تا جوش کنار هم زده ورم میکنه قرمز قرمز میشه درد میکنه و تورم داره

سلام من دکتر طب سنتی هم رفتم دقیقا بهم گفت لبنیات نخور گرمی جات نخور فلفل و ادویه اصلا نخور گردو نخو ...

عزيزم شما روزاسه تون بهتر شده؟ منم درگير اين بيماري هستم

دكتر هم رفتم و بهتر شدم اما ميخواستم بدونم چه ممنوعيت غذايي داره؟

مثلا من قبلا ميگو يا بادمجون ميخوردم اصلا حساسيت نميدادم اما الان اين ها رو ميخورم اصلا يه وضعي ميشم ها

نه متاسفانه،شدتش خداروشکر کمتر شده ولی کامل خوب نشدم چیزی نمیزنم فقط خوردو خوراک و رعایت میکنم،

شما چه ممنوعيت غذايي براي خودتون داريد كه بهتر شدين؟

منم  درگير اين بيماري شدم

سلام

دوستان کسی از سایت darmanerozase تو اینستا خبر داره، میخوام بدونم کسی از اون اسپری استفاده کرده و نتیجه ای گرفته، میگه تنها دارویی که درمان کننده اس

اگه کسی استفاده کرده ممنون میشم اطلاع رسانی کنه

شما چه ممنوعيت غذايي براي خودتون داريد كه بهتر شدين؟منم درگير اين بيماري شدم

لبنیات نمیخورم، به خصوص شیرو ماست، لبنیات بدتر میکنه ولی پنیر یه کوچولو صبح ها میخورم چون چیزه دیگه نمیتونم بخورم با مربا و شیرینی جات هم جوش میزنم اونم کم میخورم تاثیر نمیزاره،

گرمیجات مثل تخم مرغ سعی کن کمتر کنی سیر و پیاز خام نخور اگه دلت کشید یه کوچولو بخور، ولی خیلی نه که رو پوستت تاثیر بزا ه غذای تند و شیرینی جات ه سعی کن مصرف نکنی، واینکه شب ها زود بخواب و صبح ها هم زودتر بیدار شو، والا نمیدونیم علتش دقیقا چیه ولی من اینارو رعایت میکنم بهتر شدم شدتش کمتر شده، و اینکه بیرون رفتنی من همیشه کرم پودر میزنم چون مشخص میشه اگه نزنم، و با شوینده زیاد نشور، موقع هایی که میشوری با شوینده رزالیفت بشور  مرطوب کننده چرب نزن، همیشه وقتی صورتتو شستی بعد خشک کردن وقتی نمداره  مرطوب کننده درمالیفت مخصوص پوست چرب بزن، رنگش یه آبیه خوش رنگه، ببین تا جاییکه من میدونم از گرمی کبد اینجور میشه اگه خیلی قرمز شدی یا جوش زدی در هفته یکی دوروز ابلیموی طبیعی بریز تو اب ناشتا بخورزیاده روی نکن وقتی خیلی شدت گرف یا جوش زدی اینکارو بکن، و ابدا کرم ها و ابرسانهای جورواجور نزن، همینایی که گفتم و رعایت کن انشالله بهتر میشی

میشه منو هم راهنمایی کنید من تازه درگیر این بیماری شدم چه جوری باید کنترلش کنم؟

لبنیات نمیخورم، به خصوص شیرو ماست، لبنیات بدتر میکنه ولی پنیر یه کوچولو صبح ها میخورم چون چیزه دیگه نمیتونم بخورم با مربا و شیرینی جات هم جوش میزنم اونم کم میخورم تاثیر نمیزاره،

گرمیجات مثل تخم مرغ سعی کن کمتر کنی سیر و پیاز خام نخور اگه دلت کشید یه کوچولو بخور، ولی خیلی نه که رو پوستت تاثیر بزا ه غذای تند و شیرینی جات ه سعی کن مصرف نکنی، واینکه شب ها زود بخواب و صبح ها هم زودتر بیدار شو، والا نمیدونیم علتش دقیقا چیه ولی من اینارو رعایت میکنم بهتر شدم شدتش کمتر شده، و اینکه بیرون رفتنی من همیشه کرم پودر میزنم چون مشخص میشه اگه نزنم، و با شوینده زیاد نشور، موقع هایی که میشوری با شوینده رزالیفت بشور  مرطوب کننده چرب نزن، همیشه وقتی صورتتو شستی بعد خشک کردن وقتی نمداره  مرطوب کننده درمالیفت مخصوص پوست چرب بزن، رنگش یه آبیه خوش رنگه، ببین تا جاییکه من میدونم از گرمی کبد اینجور میشه اگه خیلی قرمز شدی یا جوش زدی در هفته یکی دوروز ابلیموی طبیعی بریز تو اب ناشتا بخورزیاده روی نکن وقتی خیلی شدت گرف یا جوش زدی اینکارو بکن، و ابدا کرم ها و ابرسانهای جورواجور نزن، همینایی که گفتم و رعایت کن انشالله بهتر میشی

سلام به همگی . من به عنوان کسی که سالهاست پوستم رزاسه داره و همش در حال هزینه کردن و پیدا کردن دکتر خوب بودم خواستم بهتون بگم که من هم لیزر و امتحان کردم و هم کرم های کورتون دار و غیره . اما بهترین نتیجه ای که گرفتم از ژل مترونیدازول و ژل بریمونیدین و هفته ای ۲ عدد قرص راکوتان خارجی بوده . البته پیشنهاد اولم ویزیت پوستی هست که من خودم بهترین نتیجه رو از ویزیت پوستم با دکتر ابوالقاسم فیض بخش در تهران روبروی پاساژ قلهک گرفتم . من خودم همیشه دنبال دکتر پوست خوب بودم ولی به نظرم هر دکتری واسه یه چیزی خوبه و دکتر فیض بخش برای بیماری پوستی من که رزاسه هست و بیماری قارچ پوستی که یه مدت گرفته بودم خیلی خوب بود . امیدوارم که شما هم ویزیت بشید و نتیجه ای که میخواید و بگیرید 

مادر منم روزاسه داشت کلی دکنر رقت تا تونستن تشخیصش بدن.اخر سر رقت کلینیک پوست رازی در تهران با یه ب ...

سلام وقتتون بخییر میشه بی زحمت اسم پماد رو بگید من خیلی وقته دنبال چارم هر کاری کردم نتیجه نگرفتم