2789
عنوان

روزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 64310 بازدید | 103 پست
برای من خیلی کم رو پیشونی هم هست  ببین خدایی نکرده اگر رعایت کنی ‌‌جلوش نگیری بیشتر میشه  ...

نه خدارو شکر رعایت میکنم بیشتر به نظر من رژیم غذایی و باید رعایت کرد  ولی گر گرفتگی گونه هام واقعا دست خودم نیست برا منم محلول داده بود محلول گوگرد سولفور بود بنظرم ی مدت زدم خیلی پوستمو خشک و نازک کرد، با پماد مترونیدازول و و کپسول داکسی سایکلین، 

چه خوب که جواب دادید بله منم خیلی دکتر رفتم، دکترا اصن خیلی نمیتونن کاری کنن،  اصلا اون پ ...

سلام عزیزم منم مشکل تورودارم و دقیقا چیزایی ک تو فهمیدی و رعایت کردن یا نکردنشون چ تاثیراتی داره روی منم همینه و اضافه میکنم ک وقتی تندی و سرخ کردنی ک گوشتو نوشابه میخورم و سرمو خم میکنم یا عصبی میشم این قرمزیا بیشتر میشه و همراه داغی و سوزش هستش و بیشتر از قرمزی اون داغی و سوزشه ک اذیت میکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم منم مشکل تورودارم و دقیقا چیزایی ک تو فهمیدی و رعایت کردن یا نکردنشون چ تاثیراتی داره روی ...

دقیقا برا منم همینه فقط سعی کن رعایت کنی که فعلا درمانی نداره متاسفانه

دقیقا برا منم همینه فقط سعی کن رعایت کنی که فعلا درمانی نداره متاسفانه

عزیزم ب دکترای طب سنتی مراجعه نکردی من الان تصمیم گرفتم پیش دکترای طب سنتی برم کردان و منتظر مد نظرم هستن البته اگ‌ بتونم وقت بگیرم ازشون چون تو ی تاپیک دیدم یکی نوشته بود با دارهای اینا خوب شده و فصد خونو زالو درمانی و حجامت انجام داده چون این بیماری خود ایمن هستو باید از درون و از ریشه درمان شه ن از روی پوست

نه خدارو شکر رعایت میکنم بیشتر به نظر من رژیم غذایی و باید رعایت کرد  ولی گر گرفتگی گونه هام وا ...

سلام . منم خیلی ساله مشکل رزاسه دارم خیلی هم دکتر رفتم تاثیر نداشت فقط دو سال پیش لیزر کردم خیلی بهتر شد ولی چون خیلی گرون بود ادامه ندادم . واقعا این رزاسه همه اعتماد به نفس آدمو میگیره شما هم منافذ پوستت باز شده ؟ پوست منم چرب و دهیدراته هستش . من تازه عضو نی نی سایت شدم چون نظرات شما رو خوندم حس کردم همدردیم 😔بخاطر همین دوست دارم ارتباط داشته باشم با شما

سلام . منم خیلی ساله مشکل رزاسه دارم خیلی هم دکتر رفتم تاثیر نداشت فقط دو سال پیش لیزر کردم خیلی بهت ...

عزیزم منم دوساله درگیرشم.راستشو بخوای همچین درمانی هم نکردم.ی روزایی بهترم ی روزایی شدید...من استرس زیاد دارم.امیدوارم بتونم کنترلش کنم بلکه این رزاسه هم کنترل شه

سلام . منم خیلی ساله مشکل رزاسه دارم خیلی هم دکتر رفتم تاثیر نداشت فقط دو سال پیش لیزر کردم خیلی بهت ...

سلام عزیزم منم همین مشکل رو دارم و شاغلم واینکه هر روز میرم بیرون خیلی اوضاعم بدتر میشه موندم چکار کنم از بس که خشک شده منافذش بزرگ و زبر و قرمز شده

اره برا منم منافذ دارم، ببین لیزر تاثیرش ماندگاره؟, مویرگ هارو برد یا نه؟ سعی کن طول روز حداقل ۸ لیوان اب بخوری پوست و هیدراته میکنه

سلام عزیزم منم همین مشکل رو دارم و شاغلم واینکه هر روز میرم بیرون خیلی اوضاعم بدتر میشه موندم چکار ک ...

خب رعایت کن، سعی حداقل روزی ۸ لیوان اب بخوری پوستت خشک نشه، لبنیات شیرینی جات و غذای تند هم نخور ضدافتاب مینرال هم بزن

نمی دونم شما دنبال درمانش بودید یا خیر  ولی من بیشتر از ۲۰ تا دکتر رفتم  متاسفانه درمان ...

دوست عزیز میتونم خواهش کنم پرهیز غذایی بفرمایید چی بهتون گفتم و اینکه چه ضدآفتاب و آب رسانی تجویز کردن ؟ 

عزیزم لیزر پی دی ال مشکلتون حل میکنه.اتفاقا اصفهان و تهران این دستگاه در دو سه تا مرکز موجوده

سلام خوبید اگه هنوز تو سایت هستید جواب منو میدید لطفا..لیزر واقعا تاثیرذارع؟؟من یکبار انجام دادم الان سه چهارروزه ..تأثیر نداشته تا الان خارش خیلی داره صورتم 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد......