2789
عنوان

روزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 64303 بازدید | 103 پست
سلام  من دکتر طب سنتی هم رفتم  دقیقا بهم گفت لبنیات نخور  گرمی جات نخور  فلف ...

ممنون عزیزم درخواست و قبول کردم، 

منم یه مدت عرق کاسنی و شاهتره خوردم ولی از این طرف هم تنبلی تخمدان و کیست دارم نباید سردیجات زیاد بخورم که بدتر میشه نمیدونم اصلا چه خاکی به سرم بریزم راستش من قرمزی ها و عروق رو گونه هامه خیلی مشخصه یعنی کرم پودر نزنم جایی نمیتونم برم، میتونم بگم آبرومو کرم پودر حفظ کرده، تو خونه اصلا نمیزنم ولی جایی میرم محبورم  حتما باید بزنم،چون ضد افتاب اصلا پوشش نمیده و مشخص میشه، منم مرطوب کننده درمالیف مخصوص پوست های چرب میزنم که فافد چربیه و ابرسان هم هست  دنبال یه شوینده خوب برا پوستم بودم،  شوینده اصلا نمیزنم چون بدتر  میکنه فقط وقتی حموم میرم یه مقدار میزنم پس شوینده تو رو میگیرم ببینم چه جوریه، من تو پرس و جوام ببینم لیزر این عروق و میبره یا نه چون واقعا خسته شدم افسردم کرده  اگه یکی یهویی بیاد خونه پیشش نمیشینم که پوستمو از نزدیک نبینه، خیلی خجالت میکشم یکی دقت کنه به پوستم، پوست من قبلا خیلی خوب بود سفید و صاف، نمیدونم این چه مرضیه که در مان نداره خدا کنه لیزر جواب بده

سلام  من دکتر طب سنتی هم رفتم  دقیقا بهم گفت لبنیات نخور  گرمی جات نخور  فلف ...

عزیزم من درخواست دوستیو قبول کرردم ولی دوستان من میرم اسمتو نمیاره، اگه از اونجا نتونستی از همین جا پیام بده همو گم نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه عزیزم میشه مشخصات کامل ضدافتاب و مرطوب کننده و ابرسان و بگی که مخصوص پوست چرب گرفتی یا خشک، چون من پوستم قبلا چرب بود از وقتی اینجورب شده در عین خشک شدن چربی هم زیاد میده 

و یه چیز دیگه هم اینکه ضد افتاب و وقتی بیرون  جلو افتاب نمیریم هم بزنیم؟؟ واینکه ضد افتاب چه تاثیری روی روزاسه میزاره بهتر میکنه؟؟؟ 

یه چیز دیگه عزیزم میشه مشخصات کامل ضدافتاب و مرطوب کننده و ابرسان و بگی که مخصوص پوست چرب گرفتی یا خ ...

آفتاب برای رزاسه خیلی بد و رزاسه رو تشدید می کته نباید به پوستت آفتاب بخوره برای همین حتما باید ضد آفتاب بزنی ،ضد آفتاب مینرال  

دکترم به من گفت تو خونه ام حتی بزن اگر نور آفتابی داری 

من قبل از این بیماری پوستم نرمال بود ولی الان متاسفانه خشک شده 

برای همین من حتما زیر ضد آفتاب ام طبق دستور پزشک آبرسان استفاده می کنم 

ضد آفتاب من سل اکتیو رنگی مینرال هم هست 

من خیلی راضی ام چون پوشانندگی ام داره یکم 

آبرسان ام درماگور  اون خیلی خوبه 

از جفتش راضی ام 

اگر از لوازم آرایش استفاده می کنی حتما زیر سازش ضد آفتاب باشه 

الکل برای پوست ما که رزاسه داریم خیلی بده 

لوازم آرایش همشون الکل داره 

عزیزم من درخواست دوستیو قبول کرردم ولی دوستان من میرم اسمتو نمیاره، اگه از اونجا نتونستی از همین جا ...

اگر تهران هستی 

پیش دکتر من برو 

خیلی دکتر خوبی به نظر من 

من اول اوضاع پوستم خیلی خراب بود 

الان نمی گم عالی ولی بد نیست 

دکتر فارسی تو پاسداران 

آفتاب برای رزاسه خیلی بد و رزاسه رو تشدید می کته نباید به پوستت آفتاب بخوره برای همین حتما باید ضد آ ...

من متاسفانه ضد افتاب نمیزدم چون میدیدم پوشانندگی نداره و قرمزی گونه هام مشخص میشه، فقط کرم پودر میزدم چون کامل پوشش میده  من متاسفانه تهران نیستم اذربایجان غربی ام، اینجا فقط یه دکتر تشخیص درست داد برام کرم های اونم پوستمو خیلی خشک میکرد دیگه نرفتم خودم تو نت دنبال کنترل رزاسه میگشتم خدارو شکر خیلی چیزها فهمیدم که قبلا مراعات نمیکردم خدا رو خیلی شکر که با شما اشنا شدم من تا اینجا فقط مرطوب کننده درمالیفت و مداوم استفاده میکردم که خشکی پوستمو برطرف میکنه ضد افتاب هم چن تا دکتر قبل تشخیص روزاسه واسم نوشته بودن که نزدم چون تشخیص درست نداده بودن.دکتر های تهران خییلی بهترن از این به بعد چیزایی که شما استفاده میکنی و میزنم بازم ممنونم از وقتی که گذاشتی

عزیزم شما فقط گونه هات قرمز یا پیشانی ، چشمتم هست ؟

نه من خدارو شکر فقط گونه هامه که عروق ریز قرمز با جوش هاب زیر پوستی ریز، وقتی رژیم غذایی رو رعایت میکنم جوش ها کمتر میشن، تو استرس و گرما انگار گونه هام اتیش مبگیرن 

مگه واسه شما پیشانی و چشم هم هست؟

نه من خدارو شکر فقط گونه هامه که عروق ریز قرمز با جوش هاب زیر پوستی ریز، وقتی رژیم غذایی رو رعایت می ...

برای من خیلی کم رو پیشونی هم هست 

ببین خدایی نکرده اگر رعایت کنی ‌‌جلوش نگیری بیشتر میشه 

اینو دکترم به من گفت 

رزاسه یک بیماری خاموشی 

یعنی باور کنید پوست من هیچ مشکلی نداشت در عرض یک هفته از این رو. به اون رو شد 

من الان خدا رو شکر اصلا جوش ندارم 

یک محلول ساختنی  دکترم به من داده خیلی خوبه 

بهم گفته تا جوش زدم اون محلول  صبح ها رو جوش ها بزنم 

یعنی تا جوش می زنم ازش استفاده می کنم یک روز بعد جوش ام محو میشه 

من متاسفانه ضد افتاب نمیزدم چون میدیدم پوشانندگی نداره و قرمزی گونه هام مشخص میشه، فقط کرم پودر میزد ...

من تو خصوصی براتون پیام گذاشتم 

اگر نتونستید ببینید بهم اطلاع بدید 

یه چیز دیگه شماهم پوستت راه راه شده مثل قبل صاف نیست؟ انگار که دهیدراته شده درسته؟ 

من پوستم راه راه نشده ولی عروق زیر پوستی دارم و شفافیت گذشته رو نداره متاسفانه