2777
2789
عنوان

روزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 62836 بازدید | 100 پست
راه حلی داری تاحالا حواب گرفتی. .متنفرشدم از پوستم بخدا😔

من بیشتر نه من هنوز جواب نگرفتم چندساله دکتر نرفتم الان دوباره میخام شروع کنم تا الانم با پماد مگاکورت و پماد بازسازی کننده مدیلن کنترلش میکردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم بیشتر شده برا همین میخام برم دکتر خیلی بده

درمان قطعی فک نکنم داشته باشه

مادرزادی هست برا شما؟

من پوستم خیلی سفیده ولی رو گونه ام با گرما و سرما سرخ میشه و محیط های استرس زا مادرزادی بوده برام چند سال قبل خیلی تشدید شد  الان با ضد افتاب کنترل می کنم ولی همچنان آزار دهنده است تا جایی که می دونم هیچ درمان قطعی براش نیست من خیلی دکتر رفتم 

اگه فوت کردن خدارحمتش کنه ببخشید ناراحتتون کرذم😔بخدا خسته شدم جدیدا داره بیشترم میشه رو بینی ام هم ...

اره عزیزم متاسفانه سکته کردن

عزیزم خیلیی  اعتماد به نفسو میاره پایین نمیتونی بیای تهران کلینیک پوست رازی .از پایین میدون حسن اباد تاکسی هاش هست  .چاره ای نیست  بیا با یه نسخه خوبت میکنن ولی فعلا حتماا ضدافتاب بزن افتاب دشمنشه

درمان قطعی فک نکنم داشته باشه مادرزادی هست برا شما؟ من پوستم خیلی سفیده ولی رو گونه ام با گرما و س ...

نه من از تولد نداشتمش تو نوجوونی گرفتم ولی فک کنم ژنتیکیه مادرم انگار خفیفشو داشته

سلام عزیزم 

من نزدیک دو سال درگیر این بیماری پوستی شدم 

خیلی دکتر رفتم تنها دکتری که تونست بهم کمک کنه و تشخیص درست داد دکتر فارسی بود 

بیماری که باید خودت کنترلش کنی درمان خاصی نداره 

یکسری پرهیز غذایی داره و ضد آفتاب مداوم 

ولی متاسفانه بیماری درمان قطعی نداره 

فقط نزار شدت پیدا کنه که کنترلش خیلی سختر میشه 

البته فکر نکن دارو خاصی داره 

آنتی بیوتیک و یکسری کرم ساختنی 

ولی دکتر من به تاکید زیاد به استفاده مداوم از آبرسان و کرم ضد آفتاب داشت 

ضد آفتاب و کرم آبرسان هم باید فاقد چربی ، الکل و عطری باشه 

من الان خیلی بهتر شدم البته نمی تونم بگم ۱۰۰ درصد خوب شدم ولی سعی می کنم کنترلش کنم و باهاش کنار بیام 

سلام ببخشید پوست شماهم قرمزی هاش همراه با عروق هست؟

بله متاسفانه 

البته همیشه قرمز و عروق مشخص نیست 

ولی گرمم بشه یا استرس بهم وارد بشه 

خسته بشم سریع پوستم واکنش نشون می ده 

سلام ببخشید پوست شماهم قرمزی هاش همراه با عروق هست؟

نمی دونم شما دنبال درمانش بودید یا خیر 

ولی من بیشتر از ۲۰ تا دکتر رفتم 

متاسفانه درمان نداره و تجربه من می گه کرم های که دکترها تجویز می کنن چون کورتن داره بیشتر پوست نازک و حساس می کنه 

نمی دونم شما دنبال درمانش بودید یا خیر  ولی من بیشتر از ۲۰ تا دکتر رفتم  متاسفانه درمان ...

چه خوب که جواب دادید بله منم خیلی دکتر رفتم، دکترا اصن خیلی نمیتونن کاری کنن،  اصلا اون پماد هایی که میدن نزن پوست و خیلی  نازک میکنه و چروک میندازه من خودم تو نت خیلی گشتم، به این نتیجه رسیدم ببشتر به خاطر گرمی کبد هست که پوست اینجوری میشه از وقتی گرمیجاتو کم  کردم قرمزی و جوش  ها خیلی بهتر شدن و عروق پوستم هم بعضی اوقات بهتر میشه ولی کامل نمیره، با توجه به چیزایی که خوندم این عروق گشاد و پاره شده و گویا فقط با لیزر میرن  واسه همین دنبال اینم که ببینم با لیزر میرن یانه؟؟ شما میدونین لیزر جواب میده یا نه؟؟؟

اگه میشه در خواست دوستی بده هرزگاهی در ارتباط باشیم تجربه هامونو بهم بگیم، خیلی دوست داشتم یکیو مث خودم  پیدا کنم ببینم چیکار کرده واسه پوستش

ببین من چیزایی که تجربه کردم و پوستم بهتر شده رو بهت میگم تو هم همینکارو بکن ببین تاثیر داره برات؟ تازگیا فهمیدم وقتی لبنیات به خصوص  شیر و ماست نمیخورم پوستم خیلی بهتر میشع، با خوردن لبنیات پوستم  خشک قرمز میشه، و اب زیاد مبخورم خیلی تاثیر داره

از همه مهمتر که  فهمیدم شب ها وقتی زود میخابم و صبح هم زود پامیشم پوستم خیلی بهتر میشه و قرمزی و عروق کمتر میشه و اینکه اصلا شکرو شیرینی جات بدتر میکنه اصلا نخور، و همینطور چایی و چیزایی کافیین دار نخور تشدید میکنه، اگه چایی هم خوردی کم رنگ بخور

تو هم اگه چیزی رعایت کردی که  که تاثیر داشته برات بگو 

چه خوب که جواب دادید بله منم خیلی دکتر رفتم، دکترا اصن خیلی نمیتونن کاری کنن،  اصلا اون پ ...

سلام 

من دکتر طب سنتی هم رفتم 

دقیقا بهم گفت لبنیات نخور 

گرمی جات نخور 

فلفل و ادویه اصلا نخور 

گردو نخور

عرق کاسنی و شاتره هم خیلی خوبه دکتر طب سنتی بهم گفت بخورم  

خاکشیر خیلی خوبه 

میوه خیلی خوبه

فالوده سیب حتما بخورید که اضطرابتون کم کنه 

اضطراب و دیر خوابیدن برای رزاسه سمه  

راستش من می ترسم فعلا برم سراغ لیزر می ترسم پوستمو نازک کنه اینقدرم پوستم بد نیست که به لیزر نیاز داشته باشم

اصلا از هیچ پمادی ام  هم در حال حاضر استفاده نمی کنم چون پوست به مرور زمان نازک و بدتر می کنه 

لوازم آرایش به هیچ عنوان استفاده‌ نکن 

فقط کرم ضد آفتاب 

آبرسان

و مرطوب کننده 

که اینها باید فاقد عطر و چربی و پارافن باشه 

من دکترم ضد آفتاب رنگی سل اکتیو بهم داده خیلی خوبه 

من الان ۳ سال مداوم استفاده ه می کنم نمی تونم بگم مثل کرم پودر عمل می کنه ولی یکم پوشانندگی داره 

کرم ضد قرمزی درمالیفت هم برای من خوب بود 

و آبرسان درماگور 

این سه همیشه همراه منه من غیر از اینها از هیچ چیز استفاده نمی کنم 

البته شوینده صورتتم باید غیر صابونی و عطری باشه 

من از شوینده پیلاری مخصوص پوست های خشک استفاده  می کنم 

حموم می ری سعی کن شامپوت اصلا رو صورتت نیا سرتو عقب بگیر و موهاتو بشور  چون قرمزی پوستت بیشتر میشه 

من براتون درخواست دوستی هم فرستادم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز