2821
2789
عنوان

جاری پررو

604 بازدید | 26 پست

یه جاری دارم از مامانمم یکی دو سال بزرگتر.....اینا همسایه بابام اینا بودن و باهاشون معاشرت داشتن خیلی خونه مامانم برا شب نشینی میرفتن تا دیر وقت مینشستنو در کل مزاحم بودن.جازیم معلمه و خرج خونرو میذه برادر شوهرم اعتیاد داره و داخل جمع نیسته....خلاصه بعد از چن وقت مامانم گفت از جازیم خوشش نمیاد پرروعه و....

مثلا خونه مادر شوهرم ک جمع میشیم تا منو شوهرم بلند میشیم بیایم سریع کیفشو برمیذاره با ما میاد که برسونمش با اینکه اوضاع مالیش بهتراز ماست ولی همیشه این‌ماییم ک  باید در حقش کذشت کنیم الانم رسوندش شده وظیفمون انگار بی تعارفو رودربایسی هر جا بریم پشت سرمون میاد و سوار ماشین ما میشه..

اوایل ک تازه باهشون فامیل شدیم مامانم چنبار به مناسبتای مختلف بهشون شام داد ولی اون منو حتی پاگشام نکرد 

حس میکنم بشدت داره ازمون سواستفاده میکنه

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

دوستان لطفا واسه سلامتی دختر خالم دعاکنین تو بیمارستانه 🙏

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم شما زیادی حساس شدی ،خودت میگی خرج خونه رو میده چه اشکالی داره تا یه جایی برسونیدش ،واسه این مسئله های کوچیک ذهنت رو درگیر نکن 

خطرناکترین نوع بشر کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد باشد.
دفعه بعد بگو ما جای دیگه کارداریم چند بار تکرار  کن متوجه میشه سعی کن وقتایی که میدونی اونجاست ...

خیلی پروعه اصن من سریع کفشمو پوشیدم دویدم تو ماشین دیدم اونم بدو اومد پشت سرم

2823
2791
2779
2792