2777
2789
عنوان

جاری پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 26 پست
به نظرم شما زیادی حساس شدی ،خودت میگی خرج خونه رو میده چه اشکالی داره تا یه جایی برسونیدش ،واسه این ...

اخه تازگیا به یه چیزیم دقت کردم اینکه هر وقت اون جاریم میره خونه مادر شوهرم ماروهم دعوت میکنن ک اونهارو برسونیم خونشونم نسبتا دوره....ولی اونیکی جاریم بره خونه مادر شوهرم مارو دعوت نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تازگیا به یه چیزیم دقت کردم اینکه هر وقت اون جاریم میره خونه مادر شوهرم ماروهم دعوت میکنن ک اونه ...

مگه چی میشه ؟ من خودم هر مهمونی برم کسی اونجا باشه که ماشین نداره  یا هر مهمونی بیاد که ماشین نداشته باشه همسرمو میفرستم برسونتشون . نمیدونم والا . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

به نظرم جاری پرو ندیدی😂

مثلا جاری من بهم میگفت شوهرت از وقتی ازدواج کرده دیگ بهم اهمیت نمیده !!😕

یا مثلا یه قرعه کشی اسم نوشته بودم میگف اگه در اومد باید نصفشو بدی به من وگرنه دعا میکنم به اسمت در نیاد😂کلا آدم عجیبیه

خطرناکترین نوع بشر کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد باشد.
مگه چی میشه ؟ من خودم هر مهمونی برم کسی اونجا باشه که ماشین نداره  یا هر مهمونی بیاد که ماشین ن ...

والا اخه هر سری با ما میاد یبارم نشده با اونیکی برادر شوهرام بره الانم ماه هشتم بارداریمه واقعا تو موقعیتی نیستم تا اون سز شهر خانمو برسونم

وای چقدر زشت . وااای بیچاره دلم براش سوخت همسن مادرته که 

خودمم بشدت ناراحتو کلافم....اما ادما کار میکنن ک عزت نفسشون زیر سوال نره مخواست اژانس بگیره ک از یکی ک همسن بچشه حرف نشنوه

به نظرم جاری پرو ندیدی😂 مثلا جاری من بهم میگفت شوهرت از وقتی ازدواج کرده دیگ بهم اهمیت نمیده !!😕 ...

بین جاریام از همشون ببشتر خاطرشو مخواستم همش تقصیر مادرمه.....خدایا خودت از سر تفصیرم بگذر مامانم میگف میرفته خونه مادرم اینا شب نشینی و مادرمو تحویل نمیگرفته و بابابام بگو بخند میکرذه و کلا ادم پررویی هس مثلا یمدت هرجا میرفتن انتطار ذاشتن بابام برسونتشون

به نظرم شما زیادی حساس شدی ،خودت میگی خرج خونه رو میده چه اشکالی داره تا یه جایی برسونیدش ،واسه این ...

دست خودم نیس میدونم تا خودصب در گیرم....مسله یبارو دوبارم نیس شده حق مسلمش انگار ما اژانسشیم بی تعارف میاد میشینه تو ماشین