آتی۰لک مدیر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7824 عنوان تاتویِ من✨ | مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 79 پست بالاخره زدمش 😎 چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁 1401/09/23 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 زرنگیا اول یه آی لاو یو مام زدی راه رو برای تتو های بعدی باز کردی😂مبارکت باشه عالیه میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
خوشگله_محله عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 7473 قشنگه همون رفیق بی کلک مادر خودمونه؟ اللهم صل علی محمد وآل محمد
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 عه کجا رفتی چه خوب؟ برا من البته متنش فرق داره اینو گفته۱۰۰ چه خوببب به من این یه چسه رو گفتن ۲۰۰😂🙂 میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
mariyam88 عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1002 چه خوببب به من این یه چسه رو گفتن ۲۰۰😂🙂 گلم اینو با خودکار میتونی بکشی چیکار دویست تومن بدی برادر # یکساله # سی پی # تشخیص در 1 سالگی #
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 82207 خیلی قشنگه مدلت ولی تار بود نتونستم بخونم چی نوشته؟ من گرگانم عزیزم مدلش مد نظرمه نوشتش رو میخوام اسم شوهرمو بنویسمخوبه بنظرت؟جایی که میخوام بزنه چی؟ دوباره میسازمت💪
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 82207 چه خوببب به من این یه چسه رو گفتن ۲۰۰😂🙂 چن جا بپرساینو ۵۰هم زیاده بگیرن😜من تو دیوار قیمت گرفتم دوباره میسازمت💪
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 چن جا بپرس اینو ۵۰هم زیاده بگیرن😜 من تو دیوار قیمت گرفتم منم دیوار قیمت گرفتم بعد گفتش البته رنگ میمونه واسه که بعدا میتونی تتو بزنی نصف قیمت میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 82207 منم دیوار قیمت گرفتم بعد گفتش البته رنگ میمونه واسه که بعدا میتونی تتو بزنی نصف قیمت خب پس رفتی،بگو یه چیز دیگه هم برات بزنه من که بالای انگشت کوچیک کنار دست خیلی دوس دارم🥰 دوباره میسازمت💪
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 خب پس رفتی،بگو یه چیز دیگه هم برات بزنه من که بالای انگشت کوچیک کنار دست خیلی دوس دارم🥰 ولی بهم گفت روی انگشت ماندگاری نداره:|توم شنیدی؟ میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 82207 ولی بهم گفت روی انگشت ماندگاری نداره:| توم شنیدی؟ اره چون زیاد شسته میشه منم بخاطر همین رو انگشت نمیزنم گفتم داخل مچ باشه حداقل موندگاریش بیشترهطرح منو دیدی،؟بالاتر گذاشتم عکسشو دوباره میسازمت💪
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 اره چون زیاد شسته میشه منم بخاطر همین رو انگشت نمیزنم گفتم داخل مچ باشه حداقل موندگاریش بیشتره طرح ... اره خیلی قشنگ بود قیمتشم خوب گفته بهت میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 اره چون زیاد شسته میشه منم بخاطر همین رو انگشت نمیزنم گفتم داخل مچ باشه حداقل موندگاریش بیشتره طرح ... کدوم شهرین میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
sara475 عضویت: 1394/04/13 تعداد پست: 471 ولی بهم گفت روی انگشت ماندگاری نداره:| توم شنیدی؟ درسته زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 بیا من این یه چسه رو برات میزنم ۱۰۰😅 کدوم شهریی میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
sara475 عضویت: 1394/04/13 تعداد پست: 471 کدوم شهریی تهران، پرند زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌